Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nagyon sokat alszik, miért lehet ez?
Úgy érzem, hogy a barátnőm nagyon sokat alszik. 4 éve együtt vagyunk és az első 1-2 évben is feltűnt, hogy gyakran délutáni alvása is van, néha 2-3 óra is akár.
De most is éjjel 1kor elaludtunk, én fél6 körül felkeltem és tevékenykedtem 4 órát. aztán visszaaludtam 10-től 14:30ig. ő is akkor kelt velem.
tehát ő aludt 13 órát én 8-at. most neki álltam tanulni és elaludt este 18:00kor. ébren volt 4 és fél órát és megint alszik pár órát.
Máskor meg 12-16 órákat végig dolgozik stb. de amikor nincs dolga, akkor számomra szinte ijesztően sokat alszik (nem menstruál éppen vagy nincs előtte, olyankor még többet, de azt megértem).
Mitől lehet ez?
Normális vagy nem?
Ha dolga van, akkor fegyelmezett és felkel és csinálja.
De amúgy nem tudom, hogy kezdjek-e ezzel valamit? vagy inkább hagyjam hadd aludjon mondjuk ma 24 órából eddig 15-öt.
Depresszió? vagy unatkozik?
Más tapasztalt ilyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!