Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözni 3 hónap után, úgy, hogy még nem vallott szerelmet?
Ha fél évig nem mondja, akkor mi van? Akkor azér' rá kérdezel majd vagy akkor se?
Ahogy mondtad fontos az érzelmi biztonság.
Te már szíved szerint mondanád, csak azért nem mondod, mert előzōleg így jártál.
Milyen a kapcsolatotok, vannak közös programok, érdekli a véleményed, odafigyel rád?
Nekünk hasonló történt 4 hónap után, annyi különbséggel, hogy már akkor is rendszeresen találkoztunk, ismerkedés elején tisztáztuk komolyat keresünk, volt csók és minden ami párkapcsolathoz tartozik és szerelem is.
Hogyha ti még csak abban a fázisban vagytok, hogy lesz belőle valami vagy sem, akkor ne költözzetek össze!
Mivel ugyan Jobb lakhatás, kiszolgálás és szex! Ezt komolyan meg mered kérdezni?
Mire vársz? Már mondania kellett volna. Ha nem mondja egyáltalán nem érez úgy irántad vagy nem tudja maga sem mit érez. Most te ilyentől mégis mi jóra várhatsz?
Igen, félév után azért csak rákérdeznék. Szerintem csak idő kell neki is.
Mivel falakat húztam, nehezen tudnám kimondani, de kezdtem érezni iránta és ebben egyre biztosabb kezdek lenni.
Sok közös program van, majdnem minden nap találkozunk és hétvégéket együtt töltjük. Törődik velem. Voltunk színházban, koncerteken, fesztiválon, kirándultunk, bemutatott a szüleinek, testvéreinek, barátainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!