Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözni 3 hónap után, úgy, hogy még nem vallott szerelmet?
Figyelt kérdés
szept. 3. 11:46
1/42 anonim válasza:
Mert a szerelmi vallomás dönti el, hogy összecuccolsz-e vele? Nem inkább a tettei és szavai? 3 hónap semmiképp sem költöznék össze jóformán idegen emberrel. Rá ér az 6-8 hónap-1 év környékén is nyugodtan szerelmi vallomás mellett is. Hová siet(/sz)?
2/42 anonim válasza:
Én nem költöznék össze így.
Persze tettek stb...az a férfi aki nem tudja a szemembe mondani, hogy szerelmes belém annak nem sok keresnivalója van az életemben.
NEKEM ez fontos. Másnak lehet, hogy nem.
3/42 anonim válasza:
Akkor most ez mi? Jártok egyáltalán?
4/42 A kérdező kommentje:
3-as Igen, járunk már három hónapja. Most merült fel az összeköltözés ötlete, mivel ki kell költöznie a mostani lakásból a hónap végéig.
2-es. Nekem is fontos, hogy tudjam hogy érez a másik irántam. Persze, a tettek is igazolnak sok mindent, de fontos az érzelmi biztonság.
szept. 3. 12:08
5/42 anonim válasza:
De te mondtad már neki, vagy egymásra vártok?
7/42 A kérdező kommentje:
Nem mondtam. Előző kapcsolatomban én mondtam ki 2 hónap után és azt a választ kaptam, hogy az illető még nem biztos az érzéseiben. Nem akarom elkövetni újra ezt a hibát, inkább várok. 25N
szept. 3. 12:13
8/42 A kérdező kommentje:
6-os, attól még, hogy 3 hónap alatt nem vallott szerelmet, nem azt jelenti, hogy nem szeret.
szept. 3. 12:15
9/42 anonim válasza:
"mivel ki kell költöznie a mostani lakásból a hónap végéig."
Tehát neki sokkal kényelmesebb lenne így és anyagilag sokkal jobban jönne ki. Én tuti nem mennék bele.
10/42 anonim válasza:
Hát kérdező ha ő nem mondta neked és még költöznie is kéne akkor úgy át akar téged vágni mint a pinty és ha te ő rá vársz, vagy összeköltözöl vele a te hibád hiszen hagyod magad átvágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!