Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lassan 2 éve és két hónapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lassan 2 éve és két hónapja vagyunk együtt. a nem érzem magam jó nőnek, lerombolódott az önbizalmam, nincs kedvem semmihez,és úgy érzem egy csapdában vagyok,amiből nem tudok szabadulni. Miért van ez?

Figyelt kérdés
szept. 2. 08:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy azért, mert 2 éve, és 2 hónapja vele vagy.

Írhatnál valami releváns információt is, amiből esetleg meg tudjuk mondani.

De egy biztos, ha nem érzed jól magad, változásra van szükséged.

szept. 2. 08:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Teljesen más a habitusunk, az élet minden területén úgy érzem,hogy csak "bosszant" engem és nem haladunk előre. Próbálok felfele törni, de folyton visszahúz saját maga mellé,és akkor vádaskodik velem szemben,hogy miattam nem tud semmit csinálni,tehát megfordítja a helyzetet a saját javára,hogy neki legyen igaza. Nem egyszer rohantam már fel hozzájuk,hogy akkor itt és vége, haza fogok menni. (fent volt a szüleinél egy másik házban).
szept. 2. 08:27
 3/12 anonim ***** válasza:
78%

Akaratgyenge vagy kérdező?

Szakíts vele és pont. Mit kell ezen ennyit filózni meg variálni, ha nincs ennek semmi jövője.

szept. 2. 08:36
 4/12 A kérdező kommentje:
Terhes vagyok, plusz anyagi és házbeli okok is vannak.
szept. 2. 08:37
 5/12 A kérdező kommentje:
A privátban megkereső személynek üzenem, aki azt írta,hogy jobb is lett volna,ha elveszítem a kisbabámat,hogy hasonló jókat kívánok én is az életben!
szept. 2. 08:39
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Sok kérdésed volt már itt, akkor még nem vártál babát, viszont a helyzeted ugyanilyen siralmas volt.

Mindenkitől azt a tanácsot kaptad, hogy lépj tovább, de azt hiszem, senki sem erre az irányra gondolt.

A gyerek érdekében remélem, hogy képes leszel rendezni az életed, kitartást hozzá.

szept. 2. 10:08
 7/12 BeefEater ***** válasza:

Gondolom le leszek szavazva, de szerintem most kellene elgondolkodnod az abortuszon:

* a leendő gyereked apját már most ki nem állhatod

* úgy tűnik, hogy nem tudod magad eltartani/megoldani a lakhatásodat egyedül

* ha a barátod szakít veled, akkor hova mész a gyerekkel?

Ha ez a gyerek megszületik akkor nem igazán a pole pozícióból indítaná az életet.

szept. 2. 16:14
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Én nem tudtam, hogy itt már ilyen gyakoris előzmények is vannak.

Mégis mi a fene vitt rá anno is akkor, hogy együtt maradjatok?

Jaj és mi az atyaúristennek kellett teherbe esned?

Az eszem megáll milyen nők vannak.

A 2-es voltam

szept. 2. 19:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Azaz a 3-as, bocsi.
szept. 2. 19:15
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Azért van ez, mert ahelyett, hogy igyekeztél volna a megfelelő társat emgtalálni, inkább összeálltál egy olyannal, akivel az alapvető dolgok sem működnek, és az egész kapcsolat úgy mérgező, ahogy van.

Ahhoz, hogy ezek után még gyereket is vállaltál, csak gratulálni tudok...

szept. 3. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!