Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfi mennyit kell keressen, hogy a nőnek ne kelljen dolgoznia?
Mi az az összeg, amit a férfi hazavisz munkából, aminél az értelmes döntés az, hogy a nő nem pazarolja el idejét egész héten arra, hogy ő is dolgozik? Mert a nő keresete nem adna hozzá sokat a közös kasszához (feltéve hogy nem keres nagyon jól), és ebben az esetben az ideje értékesebb, mint az a kettejük keresetének kis töredéke, amivel hozzá tudna járulni.
Tehát inkább a kettejük kapcsolatának ápolására szánja idejét. Vagy esetleg valami részmunkaidős, saját vállalkozás a nőnek, egy foglalkozás aminél nincs túl nagy teljesítménykényszer.
Körülbelül mennyi az az összeg a férfi kereseténél, ahonnan ez a szempont már szóbajön?
Szóval én 1,6 millióval már közel jó vagyok. Engem kétféle nő vonz: dögös tud lenni nőben is ha karrierista és vannak közel olyan sikerei mint nekem, vagy ha nem akkor ne is erőltesse és a kapcsolat más értékeire fordítsa energiáját.
A kettő közötti (ahol a többség van) a problémás. Csak az idejét veszi el de olyan sokat nem hozna bele a közösbe.
Ha keresel is annyit, ami elég kettőtöknek, azért azt ne várd, hogy a kapcsolat elején egy értelmes nő otthagyja a munkáját. Még ha szívesen meg is tenné és nincs baja azzal, hogy háztartásbeli legyen, akkor is benne van a pakliban, hogy ha x idő után szakítotok, akkor ottmarad egyedül és hirtelen nem tudja miből eltartani magát. Nagyon kiszolgáltatott helyzet lenne számára.
Más az, amikor évek múlva, házasság meg gyerek(ek) után jutnak el oda, hogy a férj bőven keres eleget és így a nő nem megy vissza dolgozni. Azért ott is van kockázat, de ott legalább jogilag van hozzá köze és nem egy bőrönddel rakják ki, ha vége.
kb 2 millió, de nem fogok eltartani a nőt, elég golddiggernek hangzik.
tiktokon tele van olyan videóval, hogy a férfj,pasija kérdezi, hogy miért nem takarít otthon? :D
" ezért inkább heti 50 órát elpazarol arra, hogy egy cég rabszolgája legyen?"
40 az az 50. A férjed fizetni fogja neked a nyugdíjjárulékot is a mostani béred alapján vagy azzal egyenértékű bármilyen nyugdíj megtakarítást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!