Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nelli2 kérdése:
Az a problémam hogy a párom (aki férfi)nem akar dolgozni! Kisebb nagyobb kihagyásokkal 4 eve vagyunk eggyutt ! 1 ev kulon aztan fel ev eggyutt stb… sokszor nem ment de megis megprobaltuk ujra es az egyik visszatero problema a munka ?
Figyelt kérdés
Nem tudnom mitévő legyek ! Szeretem es nem akarom hogy a penz legyen a kapcsolatunk mozgato eleme de akarhogy is nezzuk fontos! Es megcsak nemis latnam rajta hogy munkat akarna keresni .. En egy 22eves dolgozo no vagyok 3 eve ugyanazon a helyen es sikeres munkakorben! Meghozza egy nagy varosban ! Nem tudom felfogni hogy egy ferfi ezt hogy engedheti meg maganak hogy egy no tartsa ot el.. es ez mar nem az elso eset! Amikor kulon voltunk o kiment Nemetorszagba dolgozni 1 evet kinn volt majd amikor haza jott latogatoba akkor mindig megjelent a lakasomnal es kopogott.. aztan persze beszeltem vele miujsag hogyvan de volt olyan is hogy nem.. de o rajta kivul mar 3 eve nem volt normais kapcsolatom szval maganyos is voltam ! Aztan mikor kibekultunk o haza koltozott es ugye munkakeresesnek kellett volna kovetkeznie .. aztan most ott tartunk hogy ismet megkertem akkor pakoljon ossze es tavozzon! Szerintetek jol dontottem?2023. nov. 4. 17:34
1/4 anonim válasza:
Jól döntöttél , hogy pakoljon össze, de akkor már ne fogadd vissza többször.
2/4 anonim válasza:
De akkor határozottan döntsd el és ne fogadd vissza
Vagy ha van érzéseid akkor adj neki 2 hónapot és ha nem dolgozik bármit is akkor dobd ki.
3/4 anonim válasza:
Légy határozott és küld el. De vissza ne fogadd.
Az én volt párom is ilyen volt, ezt meguntam és elküldtem. Itt én vagyok a férfi.
4/4 anonim válasza:
Jezusom, 22 evesen nehogymar a nyakadba vedd ezt az egeszet. Vissza ne fogadd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!