Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire vagytok szégyellősek a kakilással a parátok előtt?
Eleinte nagyon rettegtem, hogy nőként kiderül rólam, hogy szoktam ilyet csinálni.
Pár hónap után viszont baromi lazán (csukott ajtóval ugyan), de megbeszélve a dolgot. Leveszi az emberről a nyomást.
Én nem vagyok ilyen témában szégyellős, olyan ember nem is kéne, akinek egy nő "vattacukor baba", akinek nincsenek végtermékei.
Volt olyan párom, akivel elkaptunk hányós-hasmenéses vírust, szóval ő hozta be nekem a lavórt a wc-be, mert nem csak alul, de felül is jött minden, ha akartam, ha nem.
Most ha kisdolgom van, közlöm, hogy "pisilni kell", ha nagy, akkor meg azt, hogy "wc-re megyek", ebből tudja melyik lesz, mikortól folytatjuk a filmet, vagy mennyit kell várni rám.
Nálunk is, ahogy a 8-as írja. Nálunk csak akkor zárjuk a fürdőszoba ajtót, ha vendég van. Még beszélgetni is szoktunk közben. Ha nagyon büdös, meg szoktuk jegyezni, hogy ez már akkor is sz.r volt, amikor megetted. De ebből nincs sértődés, csak nevetünk rajta. Előfordul az is, hogy egyikünk fürdött, amikor a másikra rájött a "szapora" (ha valaki nem tudná, a hasmenés), de ebből sem csináltunk problémát.
Ugyanúgy semmi titkolózás a menstruációval kapcsolatban, de a nyitott ajtó melletti fürdéssel sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!