Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy viseljem el, hogy horkol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viseljem el, hogy horkol?

Figyelt kérdés
Nem tudom csak én vagyok ilyen szerencsés vagy más is. Zsinórban 3.komoly kapcsolatom, ahol már együtt élünk és a nő horkol. Hangosan, egész éjjel. Ő kipihenten kel én meg fél éjszaka nem alszok. Többször felajánlotta, hogy majd alszik a nappaliban, néha engedek neki de azért hiányzik mellőlem. Na nem a horkolása. Más férfiak hogy viselik ezt el?
aug. 5. 09:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Én a kutyaugatást is megszoktam és nem zavar.
aug. 5. 09:43
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Rúgd oldalba, persze finoman. De arra felébred, és átfordul. Nálunk beválik.
aug. 5. 10:08
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Én nő vagyok de számomra ez megszokhatatlan. Kizárólag a külön alvás segít de az is csak úgy ha annyira távol van, hogy nem hallom úgy sem.
aug. 5. 10:09
 4/13 anonim ***** válasza:
95%

Én ettől 2 perc után a pszichiátrián lennék

Külön szoba

aug. 5. 10:25
 5/13 anonim válasza:
65%
Én füldugóval alszok. Így nem kell különköltözni és aludni is tudok . :)
aug. 5. 11:01
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Oldalba kell rúgni, nálunk bejött.
aug. 5. 11:45
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
Füldugó alap, plusz külön szoba, ha az sem elég.
aug. 5. 12:55
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Én is megböködöm férjem, ha horkol, akkor kicsit áthelyezkedik és utána oké. Ha mégse, akkor megyek mashova aludni. Nekem már sokkal fontosabb egy jó alvás, mint ő 😅
aug. 5. 14:03
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi, rugdosni kell a pasikat, két lábon járó pénztárca csak nektek🥳
aug. 5. 19:48
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
10 éve élek egy hajókürt férfival. Csak a külön szoba segít. Eleinte nekem is hiányzott alvásnál, na már nem. Nagyon szeretem hogy enyém az egész ágy.
aug. 5. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!