Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el az anyját?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viseljem el az anyját?

Figyelt kérdés
Volt egy vitank kb 1 honappal ezelott az anyjaval es a testverevel. Azt mondtak sosem fogok a csaladba tartozni pedig minden nap ott voltam naluk es segitettem nekik. A baratom azota nem beszelt veluk de latom rajta hogy hianyoznak neki. Hogy nincs ott o sem minden nap es hogy nemtudja mivan veluk. Viszont nemtudom mi lesz akkor hogyha kibekul veluk. Felek hogy tele beszelik a fejet hogy ne legyen velem vagy valami. Vagy enis jopofizzak mikor utalom oket? Ha menni is fog hozzajuk addig varjak a kocsiba vagy mi. Azon is gondolkoztam mar h szakitas lesz a vege mert en nem birom oket mar elviseni.

2022. szept. 7. 06:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Jobb most szakítani. Hidd el, az anyja mindig ellened fogja hangolni a párodat.
2022. szept. 7. 07:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Igaza van az elsőnek. Az anyja ha nincs helyre rakva akkor ellened fogja hangolni, de még azután sem kizárt hogy nem ért a szóból. Nekem ment már tönkre kapcsolatom így, hogy az én anyám is kavart és az övé is, valamivel több mint négy évünk ment el. Azóta is sajnálom hogy az a kapcsolatom tönkre ment mert egyébként jó páros voltunk.

A pároddal együtt jár a családja is és fordítva, HA tudtok úgy együtt élni hogy téged nem visz el ha megy haza és így fordítva is mondjuk, akkor emiatt nem kell szakítani, más is él így bár nem túl jó érzés, de ha amúgy nem egy különleges kapcsolat akkor jobb ha szétmentek.

2022. szept. 7. 07:25
 3/8 A kérdező kommentje:
A barátomnak mondtam ezt de o azt mondta nem fog rajuk hallgatni mert nem ok dontik el
2022. szept. 7. 07:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom talan ha mar elesbe folyamatosan mondanak neki lehet megis igazat adna nekik aztan megis szakitana. De azt mondta o miattuk sosem lesz vege
2022. szept. 7. 07:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Végülis az nagy dolog hogy téged választott, ilyenkor inkább szoktak a családra hallgatni hogy megfeleljenek. Szóval biztos szeret.
2022. szept. 7. 10:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Hiába választott most téged, akkor is állandó feszűltség lesz közte és az anyja között, ami hosszútávon nem működik. Egyszer elege lesz a párodnak ebből a két tűz közötti állapotból.
2022. szept. 7. 11:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Szakíts vele a saját nyugalmad érdekében.

A családja SOHASEM fog elfogadni, a párod meg elég, ha egyszer nem áll melléd - márpedig lesz olyan szituáció.

2022. szept. 7. 18:25
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy anyóst nem lehet megváltoztatni. Lehet, az elején nem kellett volna hagyni, hogy elfajuljanak a dolgok. Vajon miért utálod őket??? Nem lehet, hogy te egy kicsit önfejű vagy, és amiket mondanak, tanácsolnak, nem akarod meghallgatni?
2022. szept. 8. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!