Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseljem el ezt a helyzetet?
Férjem tavaly hagyott el, a szeretője miatt, együtt vannak azóta is. Én próbálok túlélni, tudom, hogy én is hibás vagyok a házasságunk tönkremenetelében, de nagyon fáj még mindig, pedig azt hittem sikerül hamarabb összeszedni magam, már csak a gyerekünk miatt is. Igyekszem. Én a válás óta kerülöm az exemet, minimális a kommunikáció, az is csak a gyerek miatt van. De nyáron kénytelen leszek vele találkozni, egy régi, közös jó barátunk lányának esküvője lesz, mindkettőnket meghívtak, és az exem a barátnőjét is hozni akarja. Mit tegyek? A házasulandó pár ismeri a problémámat, megértik, de azt mondták nagyon szeretnék, hogy én is és a gyerekünk is ott legyen az esküvőn, fontos nekik, én vagyok a menyasszony keresztanyja. Az exem a keresztapja. Mindenki szerint félre lehet tenni egy napra a problémákat és ez így is van, de nekem iszonyú rossz lesz látni az exemet a párjával, boldogan szerelmesen. Szégyellem de elképesztő gyűlöletet érzek még mindig, leginkább a nő iránt. Persze itt sokan azt mondják nem ő a hibás, így van, nem csak ő a hibás, de attól még nem bírom elviselni a gondolatot.
Segítsetek, volt valaki már így? Mit csináltatok, hogy elviseljétek ezt? Az sem segít, hogy a gyerek jól kijön a barátnővel, majd együtt lesznek ott mint egy boldog család én meg a kilógó fogaskerék. Jobb lenne ha nem mennék ugye?
Ha a férjed hagyott el egy másik nőért, akkor nehogy te legyél leszegett fejjel. Ő bombázta szét a családotokat, szégyellje ő magát. Te tisztességgel neveled az ő gyerekét is, úgyhogy legyél büszke magadra. Esetleg kérd, hogy ne egymás mellé ültessenek a vacsorán. Én a helyedben nagyon csinos ruhában, csoda sminkkel és hajjal mennék, esetleg a gyerekre hivatkozva előbb eljönnék, de addig kihúznám magam és elbűvölően mosolyognék, beszélgetnék másokkal. Ne hagyd hogy a múltad lenyomjon. Legyél büszke és erős. Nem vagyunk mi senki lábtörlője, hogy helyettük is mi szégyenkezzünk.
Csak egy sztori: Engem az exem megcsalt egy ribivel, majd nagy nehezen szakítottunk, száz esélyt kapott, mindet elcseszte, ma már nem adnék ennyit, de fiatal voltam. A szülei előtt is olyan kínosan éreztem magam utána, mert lemondtam egy közös nyaralást mikor végleg betelt a pohár… na aztán rájöttem, hogy a nagy l..szt fogok én leszegett fejjel menni a boltban, mikor csak szerettem az elcseszett fiukat. Azóta is felemelt fejjel köszönök a férjemmel az oldalamon. Szégyenkezzen aki rosszat csinál.
Nem vagy hülye. Nagyon nehéz lehet ez neked. Őszintén sajnálom. Majd idővel biztos túlleszel rajta, most egyelőre így...
Az esküvőre persze, mindenképp menj el és ragyogj:)
Biztosan nem mennék el.
Kellene a fenének ekkora stressz, és az is biztos, hogy a hazasulandók esetében NEM hívnám meg a szeretőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!