Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy viseljem ell azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viseljem ell azt a helyzetett ahol én kisemizve megalázva lettem egy olyan emberel szemben akire én az életemet a jövőmet biztam?

Figyelt kérdés

Tavaly augusztus közepén össze kötöttük az életünket . Együtt éltünk 11hónapig, 6 hónap együttélés után teherbe esett. 4 hónapos terhesen elhagyott és azóta sem jött hozzám vissza. Azóta persze megszületett a gyerek aki most 5 hónapos. Én alkalmanként láthatom a gyereket és nem tudok a dolog felett napi rendre térni! Hiszen megvisel a mai napig a tudat hogy nincs családom. Mikor ő elment tőllem hónapokig próbáltam őt vissza szerezni.Ez idő alatt azt mondta nekem hogy szeret és velem akkar lenni.stb de aztán ez a véleménye 2nap után megváltozott. És újból csak ezt játszotta velem engem teljesen tönkre téve.

A párom hallani se akkar rólla hogy ő vissza jöjjön és együtt t neveljük a kis gyereket.

Szóval ez idővel mégis meg szeretném változtatni! Esetleg van rá esély hogy újra belém szeret vagy esetleg érdekeljen őt ?? És ha van is hogyan csináljam vagy mihez kezdjek? Hogyan tovább??

2019. dec. 31. 18:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

4 hónapos terhesen nem szoktak csak úgy elmenni a nők. Érdekes lenne a másik oldalt is hallani, hogy pontosan mi történt.

Ha vissza akarod szerezni, akkor nem tekintesz rá picit a tulajdonodként, amit rosszul fejezel ki? Esetleg volt egy kis agresszió vagy ilyesmi?

2019. dec. 31. 18:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hamar teherbe vágtad öcsém!
2019. dec. 31. 18:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Nagyon távol áll tőllem a testi Bántalmazás! Mint más kapcsolatban is elöjött a veszekedés (konkrétan a semmiért) a féltékenység mindkettönk részéröl.
2019. dec. 31. 18:53
 4/10 A kérdező kommentje:

És ezt nem tudom elfogadni mert nagyon alpári mocskos szokás ez. Hiszen ha egy nő akkar családot akkor mindent meg tessz. Ha nem akkar akkor is mindent megtesz.

Persze mikor elment másokkal irogatott ismerkedett terhesen.

2019. dec. 31. 18:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi volt a konkrét oka a költözésnek? Mit mondott miért ment el?
2019. dec. 31. 19:03
 6/10 A kérdező kommentje:

Besokalt a féltékenységtől és a sok veszekedéstől. (ami persze oda vissza ment) és ő nem szeretné így nevelni a gyereket hiszen ő is ezt látta az anyja meg a kB 3nevelő apukája mellett.

Besokalt és szerintem ki ábrándult belőlem. Csak azt nem értem akkor hogy hónapok alatt mért tett nekem úgy mintha szeretne és velem akkar a lenni. Szóval ebben is csak kihasznált!

2019. dec. 31. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Így jár, aki felnőtt családos ember létére féltékeny tinihiszti játszmázásokat nyom. Ő legalább felnőttként viselkedett és kilépett ebből a kapcsolatból. Kisbaba mellett nem volt szüksége még egy kamaszra is. Megértem.
2020. jan. 1. 13:39
 8/10 A kérdező kommentje:

Én ezzel azért nem értek egyet mert csúnyán kihasznált idővel engem.

10honapon keresztül mentem utána hogy ne legyen vége. Ha volt autóm ha volt pénzem akkor jó voltam neki és mindenhova jött utánam. Hitegetett engem és csak játszott az érzéseimmel. Nemegyszer tett mélypontra engem azzal hogy pl hétfőtől szerdáig úgy tett mint ha szeretne engem és velem akkar a lenni aztán egyik pillanatról a másikra meg elöjött és úgy kezelt mint egy idegent. Szerintem szánalmas hogy felnőtt ember letunkre egy esejt nem kaptam tőle már csak a gyerek miatt is ha nem is kettonkert.

2020. jan. 2. 07:26
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor a csaj se piskóta. Pénz, kocsi akkor ment utánad? Nem valami cigánylányról van szó?
2020. jan. 2. 10:31
 10/10 A kérdező kommentje:

Magyar volt mint én. De most hogy mondod elég cigányos volt. De nem engem nem érdemelt meg hiszem a kapcsolatunk elején emlékszem volt idő mikor nem jöttem ki vele az ő hibájából.

Miért is?

Azért mert állandóan hazudott nekem és sose mondott egyet.

Ebből elegem lett és ő kín, ogte nagy nehezen hogy miért nem tud őszintén beszélni. Azt mondta azért mert a nevelő apja és az anyja arra tanították hogy

Hiába ő a hibás akkor is aki számon kéri vagy elé áll és öt hibaztassa akkor is az alakítsa úgy hogy az a valaki legyen a hibas és ne ő maga. És ettől mármint attól hogy lássa másban hogy elhihette vele hogy ő a hibás attól neki jobb mert azt ő könyvben elhiszi és jobban esik neki.

Na szóval égy ehhez méltó férfi ként nem lehetett viselkedni.

Úgyhogy nem is kötődő hozzá. Csak a kis gyereket látogatom és ennyi rólla tudomást se veszek.

2020. jan. 2. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!