Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők hogy oldjam meg a...

Szülők hogy oldjam meg a helyzetett?

Figyelt kérdés

Anyukám nem engedi hogy fogamzásgátlót szedjek ès azt se hogy együtt legyek(ugy)a barátommal viszont èn meg már szeretnèk hogyan tudnám ezt eltitkolni elöle?Mit gondoltok?

16L

2018. ápr. 9. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Mármint nem engedi, hogy ott aludj nála és akkor “együtt legyetek”? Akkor menj át hozzá napközben vagy jöjjön át ő napközben, amikor nincsenek otthon a szüleitek és csináljátok akkor.

Ha a fogamzásgátlót nem engedi, akkor szerintem ne erőltesd, használjatok óvszert és legyen nálad is, ne csak a barátodnál. Anyukád elől meg rakd el.

2018. ápr. 9. 19:18
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Óvszer.De amúgy nagyon ráérsz még.
2018. ápr. 9. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
72%
Igaza van anyukádnak, 16 évesen semmi szükséged hormonális fogamzásgátlásra és a szexszel is lehetne várni még. Egy nem kívánt terhesség pont nem kellene egy ennyi idosnek és arra csak egyetlen 100% módszer létezik, ha nem élsz nemi életet
2018. ápr. 9. 19:21
 4/8 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is még inkább ovszerrel vedekezzetek és legyen nalad is mindig!a betegségek ellen is véd!

Akkor legyetek együtt amikor nincsenek otthon a szülők ;)

2018. ápr. 9. 19:36
 5/8 anonim ***** válasza:
34%

ezt a hormonális fogamzásgátlást kicsit tultolják..

Nekem pl van ismerősöm aki 15 éves kora ota szedett fogamzásgátlót, mert valamilyen erős gyógyszert kapott a pattanásos bőrére ami mellé muszáj volt szednie. Egyébként ha nagyon azt akarsz elmész egy nőgyógyászhoz felírja neked, tőle anyud se tudja meg kiskorút is véd a titoktartás.

De inkább óvszer egyszerűbb, és lebukást is csökkenti.

2018. ápr. 9. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
76%
Utolsó, az én húgom meg 13 éves kora óta szedte, nagyon erős menstruáció miatt. Nem volt más választása, ha nem akarta hogy minden hónapban egy hetet kihagyjon a suliban és ah első napokban mentőt kelljen hozza hívni. De a hormonrendszere tönkre ment, évek óta nem jött össze nekik a gyerek
2018. ápr. 10. 05:18
 7/8 anonim ***** válasza:
67%

Én sem engedném a bogyót, mert több kárt okoz, mint hasznot.

Ismerős szedte csomó éven át, 4 éve nem esik teherbe.

Én is szedtem, mert exem akarta, potom másfél évig nem menstruáltam utána, meg PCOS-em lett.

Nyilván, van akinek semmi panaszt nem okoz, csak az a baj, hogy ezt akkor szedés közben nem tudhatod. Ha nehezített lesz a teherbesésed, akkor UTÓLAG már bxhatod.

2018. ápr. 11. 11:37
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ne siesd el a szexet,picit még várj vele.De nőgyógyászhoz már egyedül is elmehetsz,tehát tud gyógyszert kiírni
2018. máj. 5. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!