Szülők hogy oldjam meg a helyzetett?
Anyukám nem engedi hogy fogamzásgátlót szedjek ès azt se hogy együtt legyek(ugy)a barátommal viszont èn meg már szeretnèk hogyan tudnám ezt eltitkolni elöle?Mit gondoltok?
16L
Mármint nem engedi, hogy ott aludj nála és akkor “együtt legyetek”? Akkor menj át hozzá napközben vagy jöjjön át ő napközben, amikor nincsenek otthon a szüleitek és csináljátok akkor.
Ha a fogamzásgátlót nem engedi, akkor szerintem ne erőltesd, használjatok óvszert és legyen nálad is, ne csak a barátodnál. Anyukád elől meg rakd el.
Szerintem is még inkább ovszerrel vedekezzetek és legyen nalad is mindig!a betegségek ellen is véd!
Akkor legyetek együtt amikor nincsenek otthon a szülők ;)
ezt a hormonális fogamzásgátlást kicsit tultolják..
Nekem pl van ismerősöm aki 15 éves kora ota szedett fogamzásgátlót, mert valamilyen erős gyógyszert kapott a pattanásos bőrére ami mellé muszáj volt szednie. Egyébként ha nagyon azt akarsz elmész egy nőgyógyászhoz felírja neked, tőle anyud se tudja meg kiskorút is véd a titoktartás.
De inkább óvszer egyszerűbb, és lebukást is csökkenti.
Én sem engedném a bogyót, mert több kárt okoz, mint hasznot.
Ismerős szedte csomó éven át, 4 éve nem esik teherbe.
Én is szedtem, mert exem akarta, potom másfél évig nem menstruáltam utána, meg PCOS-em lett.
Nyilván, van akinek semmi panaszt nem okoz, csak az a baj, hogy ezt akkor szedés közben nem tudhatod. Ha nehezített lesz a teherbesésed, akkor UTÓLAG már bxhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!