Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viseljem el, hogy az összes szerencsétlen orángután(🙊) arra a csajszira csorgartja a nyálát akit én csiptem fel a munkahelyen? Olyanok mint a piacilegyek, leütném az összeset.
Ilyenkor gondolj arra h ők csak csorgatják a nyálukat a nődre,(persze csak ha nem enged a vágynak a csajod, és nem flörtölget a faszikkal) de te vele is alszol éjjel.
L
A nők általában le se szrják ezeket ha van valakijük;) szóval chill
Gondolj rá úgy hogy mennyire jó csaj, mindenki őt akarja, de ő a tiéd.
N
Köszönöm ötös.
De ezek olyanok mint a kib@szott hiénák.
Rámennek mindenre, és a mi kapcsolatunk titkos.
Igazi rohadt barom állatok.
#6: ha titkos a kapcsolat (munkahelyi titkos szex?) akkor a csajszira kell bíznod hogy elküldje őket. Amúgx meg lehet élvezi ha flörtölgethet. Ha nem komoly a kapcsolatotok, akkor velük is szexelhet ha akar, ezt el kell fogadnod
Nem olyan.
Néhány piócát már leépített.
Az a fura, hogy nekem sikerült, mert mondta, hogy egyáltalán nem vagyok a zsánere, de valamiért vonzom.
Hetes.
Nem tudnám megmondani, hogy milyen kapcsolat van kettőnk között.
Ez nem klasszikusan szerető viszony.
Azt mondta vannak érzesei felém és nekem is felé.
Nem tudom hova rakni, de nem csak a szexről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!