Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viseljem el azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viseljem el azt a gondolatot, hogy az életben szinte mindenki jobb, mint én?

Figyelt kérdés
Engem az ismerősök megszólnak, hogy miért vagyok még mindig egyedül, míg akiknek van valakijük, azokat nem szólják meg, sőt nekik még online is gratulálnak hogy megházasodtak, vagy gyerekük született.
2020. febr. 19. 12:11
 1/8 A kérdező kommentje:
Engem frusztrál az a hogy rólam azt gondolják a kutyának se kellek.
2020. febr. 19. 12:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1.: Senkit nem érdekel.

2.: Keress valakit! Ne modellekre várj, hanem Katit hívd el, a kisboltból, vagy Zsuzsit, a buszról, vagy...

2020. febr. 19. 12:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Te önmagad legjobbja akarj lenni és ne másnak akarj megfelelni!
2020. febr. 19. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell velük foglalkozni. Gratulálgathatnak jobbra balra a friss házas kollégáknak az ismerősök, azt leszámítva, hogy én egyetlen képernyőfotóval tönkre tudnám vágni jó pát ember idilli kis látszat életét. Tudod, ezért nem kell adni mások véleményére. Ha tudnáf, hány ember él egy látszat boldogságban, míg a háta mögött negalázza, és minden szembe jövővel megcsalja a párját. Igaz, én sosem veszek ilyenekben részt, és árulkodni sem szoktam. De néha majdnem elszólom magam, mikor kolléganők csesztetnek, hogy legyen már palim, mintha az olyan könnyen menne. Közbe meg a palija ezerrel írja nekem az üziket, hogy bármikor elhagyná értem a csaját.

Nem kell félned nem vagy lemaradva, ha ezen fogsz stresszelni csak rosszabb lesz. Tegyél meg minden tőled telhetőt, de önmagad ne add fel senki miatt.

2020. febr. 19. 12:54
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
Velem összejöhetsz, ha érdekel egy vénember, aki nem akar gyereket. Viszont 1000 kilométerre élek az ismerőseidtől, így nem fognak zaklatni.
2020. febr. 19. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Vedd magad körül kevésbé idióta emberekkel
2020. febr. 19. 13:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan éreznek így mint te. Akik meg megszólnak, azokat ignoráld.
2020. febr. 19. 13:30
 8/8 anonim ***** válasza:

1, Ne máshoz hasonlítsd önmagadat;

2, Ne másnak felelj meg, hanem magadnak;

3, Az önbizalmadat fejlesztened kell.

2020. febr. 19. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!