Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viseljem el azt a gondolatot, hogy az életben szinte mindenki jobb, mint én?
1.: Senkit nem érdekel.
2.: Keress valakit! Ne modellekre várj, hanem Katit hívd el, a kisboltból, vagy Zsuzsit, a buszról, vagy...
Nem kell velük foglalkozni. Gratulálgathatnak jobbra balra a friss házas kollégáknak az ismerősök, azt leszámítva, hogy én egyetlen képernyőfotóval tönkre tudnám vágni jó pát ember idilli kis látszat életét. Tudod, ezért nem kell adni mások véleményére. Ha tudnáf, hány ember él egy látszat boldogságban, míg a háta mögött negalázza, és minden szembe jövővel megcsalja a párját. Igaz, én sosem veszek ilyenekben részt, és árulkodni sem szoktam. De néha majdnem elszólom magam, mikor kolléganők csesztetnek, hogy legyen már palim, mintha az olyan könnyen menne. Közbe meg a palija ezerrel írja nekem az üziket, hogy bármikor elhagyná értem a csaját.
Nem kell félned nem vagy lemaradva, ha ezen fogsz stresszelni csak rosszabb lesz. Tegyél meg minden tőled telhetőt, de önmagad ne add fel senki miatt.
1, Ne máshoz hasonlítsd önmagadat;
2, Ne másnak felelj meg, hanem magadnak;
3, Az önbizalmadat fejlesztened kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!