Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennétek a moziba, és látnátok egy ilyen cukifiút, aki mesét néz, de kiderülne a piszkos kis titka. Mit tennétek, járnátok vele?
Épp az ŰrDongót nézte volna, kifelé még a plakáttal is fotózkodott volna. Gondolnátok milyen aranyos srác!
Aztán megtudnátok, hogy jelenleg ő a világ 2. legjobb középsúlyú boxolója AZ ÁLDOZATOK VÉRÉBEN FÜRDIK, VÉRBEN FETRENGENEK AZ ELLENFELEI A MECCSEK VÉGÉRE
Mit szólnátok?
Én is mindig fotózkodom a plakátokkal, sőt, a rajzfilmek plakátjaival főleg. :D
Miért lenne "piszkos kis titok", hogy boxoló? Persze, nem a kedvenc sportom, de nem látok bajt vele. Pláne, ha eredményes benne.
Áldozat vérében fürdik... XD Túl sok volt a Trónok Harca?
Imadom az ilyen 80 kilos 170 magas boxolokat, akiket az utcan azert 2 meteres, 120 kilos szekreny csavok kell h vedjek oket.
Mindig is utaltam a kuzdosportolokat. Tok ertelmes...sport...
Akko mar inkab sakk.
Ki mondta, h en epp errol a csicskarol beszeltem es nem az atlagrol ?
Eleg bu,is amugy igy vered ra a nyalad.
De ha ennyire hokizni akarsz, megmutatom a ferjem, o meg ennel a majomnal is 16 centivel magasabb es akkora az alkarja is, h kezzel nem ered at.
tetra takarodj már le a gyakoriról, téged még a saját apád sem simogatott meg olyan ocsmány vagy
csinálod itt a képzelt kis világod a gyakorin a kitalált kis álom életeddel, de fogd fel, hogy ettől nem lesz jobb neked :)
"akkora az alkarja is, h kezzel nem ered at"
XDDDDDDD!!!!
Nem a műbrokidról kell beszélni, de szívesen belehokizok a szádba szűz kislány, ha ennyire rá vagy kattanva a farkamra és a hokizási szokásaimra.
Végre éreznéd életedben először a gci ízét :)
Remek part alkotnatok.
Egy venember aki szuz kislanyokat molesztalna, meg a masik nyomi, akit az apja simogatott gyerekkent :D
Mert ideofogotok valamit arrol, h nekem biztos rossz az eletem, meg attol igaz sajnos az nem lesz.😊
Miért írod másra, amit rád írtak? Ülsz a kis panelszobádban, és gyártad a kamusztorijaidat a kamu közlekedésmérnök (büfészak lol) 2 ajtós szekrény pasidról, akivel MINDJÁRT házasodtok évek óta.
Többször lebuktál már, hogy egy álmodozó nyomi kislány vagy, akinek semmi élete, nekem kínos már nézni a vergődésed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!