Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennétek a moziba, és látnátok egy ilyen cukifiút, aki mesét néz, de kiderülne a piszkos kis titka. Mit tennétek, járnátok vele?
Épp az ŰrDongót nézte volna, kifelé még a plakáttal is fotózkodott volna. Gondolnátok milyen aranyos srác!
Aztán megtudnátok, hogy jelenleg ő a világ 2. legjobb középsúlyú boxolója AZ ÁLDOZATOK VÉRÉBEN FÜRDIK, VÉRBEN FETRENGENEK AZ ELLENFELEI A MECCSEK VÉGÉRE
Mit szólnátok?
Ez boldogga tesz, legalabb ez? Ha mar mas nem ?
Pesti vagy? Remek, at nem tennem a labam oda.
Tsok, egy budai, Kelenfoldrol 😚
Uristen, neked segit valaki abban, h ilyen hulye legyel ? Ennyire egyedul azert nem lehet annak lenni :D
De holnapra meg vagy hivva egy teara kekszel, gyere at :D jaaaj h elobe nem vallalod a ragyas pofad :D?
Mert amugy Pesten hol laksz,te nyomorult? A keleti kornyeken cigos lakasban, vagy rakosszuzmariaban egy szakadt ceklatenyeszto hazban ? 😀
Sajnos kénytelen voltam évekig pesten tartózkodni, hisz a fővám téren van az egyetem, ahova jártam :( Nem tudom, hogy hallottál-e róla :D És még a szemét munkahelyem is a 13. kerületben nyitott irodát, ebben a csöves pesti kerületben :( A világ legnagyobb alapkezelője! Nagyon szomorúak vagyunk, hogy te nem tennéd ide be a lábad. De valszeg te sem ide...
Se a Corvinus-ra, se a Blackrock-hoz.
Na már idegbeteg vagy. Egy csóró kislány vagy, akinek 2 forintja nincsen. Egész nap szerepjátékozik a gyakorin. Ezt te is tudod.
Segítségre van szükséged.
Stilust valtottunk, mert az elozo nem jott be ? :D vagy mar kifogytal a faxsagokbol?
Bezzeg meg valaszt nem kaptam :(
Lődd már le magad, hihetetlen, hogy mennyire nem veszed észre magad, hogy senki sem kíváncsi a hazudozásaidra :D
Mit vársz? Hogy páran beveszik, és rajongani fognak érted? Vagy barátkozni akarnak veled? Beteg vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!