Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párom hitele engem is terhel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hitele engem is terhel?

Figyelt kérdés

Párom nemrég hozzám költözött és szóbajött,hogy az ügyintézések,orvos stb miatt jo lenne bejelentkeznie hozzám mint állandó lakcím,viszont attól tartok ha nem fizeti a hiteleit amik vannak neki engem találnak meg mivel ez saját lakás és a végén a lakást viszik(jó nem ennyire extrém az eset de mégis mivan ha....)

Arra lennék csak kíváncsi,hogy ha bejelentkezne hozzám akkor az adósságainak lehetne rám valamilyen negatív hatása?

2024. júl. 31. 07:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az OTP bízta meg őket. Mi igazolni tudtuk, hogy az adott személy soha nem lakott a lakásunkban. Mikor a kényszer kijelentést intéztük, tanúk is kellettek. Az illetőnek rendőrségi ügye is volt, mikor bemutattuk az iratokat, mondták, hogy majd ők megkeresik.
2024. júl. 31. 14:09
 22/25 anonim ***** válasza:

"szóbajött,hogy az ügyintézések,orvos stb miatt jo lenne bejelentkeznie hozzám mint állandó lakcím"

Melyikőtök hozta szóba?

aug. 1. 16:22
 23/25 anonim ***** válasza:
#22 Gondolom, a "párja".
aug. 1. 17:01
 24/25 anonim ***** válasza:

"Arra lennék csak kíváncsi,hogy ha bejelentkezne hozzám akkor az adósságainak lehetne rám valamilyen negatív hatása?"

Fognak levonni/vonnak le a jövedelméből? Ennek lehet hatása a háztartásotokra, mert kevesebb jövedelemből tudtok gazdálkodni.

aug. 1. 17:06
 25/25 anonim ***** válasza:
Állandó lakcím? Tartózkodási hely, miért nem elegendő a felvázolt célokhoz?
aug. 1. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!