Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ismerkedésnél mennyire számít hogy a férfinek ne legyen hitele?
Nem mindegy, hogy milyen hitel!
Ha házat vásárolt és felújította, akkor az is más, mintha lenne 3 gyorskölcsöne 100-200ezerért, hogy legyen mit ennie, mert elcseszi a fizetését.
Van ház
Felvan újjitva
nincs semmi hitel
Ismertem egy palimadarat, aki az akkori 3 gyerekes baratnojenek vett fel tobb millio ft-os hitelt. Persze a baratnojebol hamarosan exbaratno lett, ot pedig hallgathattuk a munkahelyen ahogy sirankozik. Visszakoltozott a szuleihez panelba es meg egy italra sem akart velunk beulni melo utan. Mindig panaszkodott,hogy le van egve.
Nalam be is probalkozott,nyilvan elhajtottam...
Sosem volt hitelem, és még magas is vagyok...
Nem lettem ezek miatt a nők bálványa, pedig a GYK szerint minden ujjamra 20-nak kellene jutnia :)
A hitel létjogosultságának a tagadása meg a butáké...
Mire összekuporgatják nagy keservesen a fillérkéiket, addigra a céljuk az ötszörösébe kerül.
Hajrá!:)
Ahogy 7-es mondja.
A hitel a butáknak katasztrófa, az okosoknak lehetőség.
Ki kell számolni, nyilván nem nyaralásra kell hitelt felvenni, de sok olyan hitelcél van, ami teljesen valid.
Sokféle hitelcél létezik, az, hogy befekteted, vagy termelő eszközt vásárolsz belőle csak az egyik (egyébként a hitel alapú befektetés keveseknek jön be, a hitel alapú vállalat indítás viszont már teljesen megfelelő lehet)
De lehet teljesen valid egy ingatlan hitel is, hiszen keveseknek jön össze a saját lakás úgy, hogy közben albétletet fizetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!