Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ismerkedés terén nálatok mennyire releváns dolognak számít az, hogy az adott pasi dohányzik-e vagy hogy milyen gyakran fogyaszt alkoholt?
A dohányzás nálam kizáró tényező, hányingerem van a szagától, meg magától a mentalitástól is. Absztinens vagyok, de az nem zavar, ha alkalmanként megiszik az íze kedvéért valamit az ember, de ne legyen részeg és engem ne erőltessen.
A férjem is undorodik a cigitől, heti 1-2 sört iszik, többnyire én veszek neki kézműves söröket.
A rendszeres dohányzás kizáró tényező. Még ha csak néha, buli alkalmával cigizik, akkor talán elnézem, de ott is eléggé félő, hogy rászokik rendesen.
A rendszeres alkoholfogyasztást sem tűrném el, az belefér, ha alkalomszerűen iszik és akkor sem kapok pánikrohamot, ha néha-néha berúg, de ha ez a hétvégi program, az nem fér bele.
Kizáró ok mindkettő, na de mennyi esélyem lenne egy ilyen férfit találni, aki minden más szempontból megfelelne illetve én is neki.
Az élet nehéz.
Azért nem fura szerinted, hogy ezen nevetsz? Alkalmazkodunk a füstös alkoholos életedhez és ezen kacagsz.
8
Múltkor randiztam egy sráccal, aki megivott 5 sört a randin, miközben én nem ittam semmit, mert kocsival voltam. Ő nem zavartatta magát. Azt mondta szinte minden nap megiszik munka után 4-5 sört. Ez tényleg remek irány és életcél
Amúgy nem akarok olyan férfit, aki 10-20 évvel hamarabb meghal, mint ameddig élhetne, csak mert cigizik és az átlagnál többet iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!