Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok/Nők! Ismerkedés terén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Ismerkedés terén nálatok mennyire releváns dolognak számít az, hogy az adott pasi dohányzik-e vagy hogy milyen gyakran fogyaszt alkoholt?

Figyelt kérdés
Összejönnétek egy sráccal/férfival, aki elsőre szimpatikusnak tűnne Nektek, de dohányzik vagy akár az átlaghoz képest gyakrabban iszik?
2019. nov. 8. 07:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha dohányzik, semmiképp. Undorodom attól is, ha a ruhája beissza a szagot. Szabályosan büdösnek érzem, még a bőrét is...

Inni is csak úgy, hogy alkalmi ivó. Nem szeretem azokat az embereket, akik a nevetséges, káros függőségeikre költenek. Anyagi szempontból is visszatetsző, ha valaki nem tud bánni a pénzzel, legyen neki bármennyi, illetve emberileg is taszító, hogy valakinek ilyesmire szüksége van (ami ráadásul vissza is veti a teljesítményét).

2019. nov. 8. 09:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Kizáró ok. Nem kell alkesz és bűzfelhő sem.
2019. nov. 8. 09:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%-ban releváns, mivel nem jövök össze olyannal, aki dohányzik és alkoholt fogyaszt.
2019. nov. 8. 09:53
 14/19 anonim ***** válasza:
25%

8 vagyok..

Na, alljunk meg egy kicsit. Nem fura, mert tudok tekintettel lenni masra. Ha tarsasagban uj ember van, meg is kerdezem nem zavarja-e, ha ragyujtok. Lehet ezt is kulturaltan csinalni, a csikket is kidobom, ha van ra lehetosegem. Nem gondolom, hogy ettol rosszabb ember lennek, es alkalmazkodni sem kell hozzam, mert bagy esellyel nem is ismerjuk egymast, a kornyezetem meg elfogadja, cserebe en is tekintettel vagyok rajuk, akar a paromra. Rendszeres higienia, fogmosas, rago, ingeim napi szinten mosom stb. A pialasts meg annyit, eddig minden randimra autoval erkeztem, sot a lanyert hazhoz mentem es vittem haza, ha jol sikerult ha nem. Soha nem ittam az elso randikon, es havi 1-2x kicsit pialok, nem sarga foldig, de azert tarsasagban lecsuszik par jager mi egy mas, szinten nem gondolom egy pokoli dolognak. Emellett jo munkahelyem van, hobbijaim, eleg gaz rogton egy lecsuszott alkeszee asszocialni, mert valaki neha iszogat, es dohanyzik. Es koszonom szepen, nem vagyok raszorulva a ti elvarasaitokra, eddig nem volt gondom nok teren. Szep napot.

2019. nov. 8. 10:16
 15/19 anonim ***** válasza:
@elozo: havi 1-2 még esetleg, határeset, ha nem hanyosra, tantorgosra, ossze-vissza beszelore issza magát, vagyis valalhatoan tud viselkedni.
2019. nov. 8. 11:14
 16/19 anonim ***** válasza:
53%
Koszonom, most mar nyugodtan alszom, hogy megfelelhetek neked.
2019. nov. 8. 11:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Én a dohányzást sajnos nem tudom tolerálni, bármennyire is szimpatikus a másik. Nem bírom a szagát, plusz asztmás is vagyok. Az alkohollal alapjáraton nincs bajom, én is elsörözgetek, de van egy határ. Sajnos volt alkoholista a szűk családban, nem szívesen csinálnám végig a párommal vagy esetleg a jövendőbeli férjemmel újra.
2019. nov. 8. 12:55
 18/19 anonim ***** válasza:
A dohányzás nem lenne kizáró,bár utálom a szagát.Az átlagnál több alkohol az már igen.
2019. dec. 27. 00:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Gyakori es/vagy sok piálás egyértelműen kizáró ok, illetve a dohányzást is csak naaaaagyon nagy szerelem esetén nézném el. Mondjuk egy nonstop cigizo gyarkemennyel nem randizgatnek.
2019. dec. 27. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!