Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ismerkedés terén nálatok mennyire releváns dolognak számít az, hogy az adott pasi dohányzik-e vagy hogy milyen gyakran fogyaszt alkoholt?
Ha dohányzik, semmiképp. Undorodom attól is, ha a ruhája beissza a szagot. Szabályosan büdösnek érzem, még a bőrét is...
Inni is csak úgy, hogy alkalmi ivó. Nem szeretem azokat az embereket, akik a nevetséges, káros függőségeikre költenek. Anyagi szempontból is visszatetsző, ha valaki nem tud bánni a pénzzel, legyen neki bármennyi, illetve emberileg is taszító, hogy valakinek ilyesmire szüksége van (ami ráadásul vissza is veti a teljesítményét).
8 vagyok..
Na, alljunk meg egy kicsit. Nem fura, mert tudok tekintettel lenni masra. Ha tarsasagban uj ember van, meg is kerdezem nem zavarja-e, ha ragyujtok. Lehet ezt is kulturaltan csinalni, a csikket is kidobom, ha van ra lehetosegem. Nem gondolom, hogy ettol rosszabb ember lennek, es alkalmazkodni sem kell hozzam, mert bagy esellyel nem is ismerjuk egymast, a kornyezetem meg elfogadja, cserebe en is tekintettel vagyok rajuk, akar a paromra. Rendszeres higienia, fogmosas, rago, ingeim napi szinten mosom stb. A pialasts meg annyit, eddig minden randimra autoval erkeztem, sot a lanyert hazhoz mentem es vittem haza, ha jol sikerult ha nem. Soha nem ittam az elso randikon, es havi 1-2x kicsit pialok, nem sarga foldig, de azert tarsasagban lecsuszik par jager mi egy mas, szinten nem gondolom egy pokoli dolognak. Emellett jo munkahelyem van, hobbijaim, eleg gaz rogton egy lecsuszott alkeszee asszocialni, mert valaki neha iszogat, es dohanyzik. Es koszonom szepen, nem vagyok raszorulva a ti elvarasaitokra, eddig nem volt gondom nok teren. Szep napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!