Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Kinek a dolga, hogy a pénztárc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek a dolga, hogy a pénztárca ne legyen kimosva?

Figyelt kérdés

Szenárió:

Férj és feleség. A feleség mos (betölti a mosógépet a szennyeskosárból). Már harmadjára esik meg, hogy a férj bennfelejti a pénztárcáját a nadrágjában és úgy dobja a szennyeskosárba. A feleség nem nézi át a zsebeket mosás előtt, csak bepakol. Ki a hibás? Kinek a felelőssége lenne, hogy a pénztárca ne mosódjon ki?

2024. júl. 29. 19:24
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
21%

10.

Legalább van miért látványosan mártírkodni. Mindenki igazodik a szerepéhez? Megvan a szemétláda meg a mártír, a felvonás tökéletes lesz.

2024. júl. 29. 19:57
 12/35 anonim ***** válasza:
86%
Olvastam ezt reggel redditen.
2024. júl. 29. 20:02
 13/35 anonim ***** válasza:
75%

Huh, férfiként, férjként, mosásban aktívan közreműködő félként írom.

1. Óvodás szint, hogy ilyen helyzetekben azt keresitek, ki a felelős. Én alapesetben a szennyesbe rakáskor kiveszem - no nem a pénztárcámat, mert azt soha benne nem felejteném, hanem a zsebkendőmet. Viszont, ha más nadrágját teszem bele, akkor vagy megnézem a zsebeit, vagy a feleségemnél rákérdezek (ha épp ott van), hogy átnézte-e a zsebeket. Szóval mindketten felelősek vagytok.

2. Én úgy tenném fel a kérdést: kinek áll érdekében, hogy ne legyen kimosva a pénztárca? Bár vagyonközösségben éltek, de mégis inkább annak, akié a nadrág és a pénztárca. Magyarul: inkább a tiéd.

3. Aki azt se veszi észre, hogy a zsebében pénztárca van, az nem tudom, mit venne észre. Nekem bele se férne a zsebembe, akkora. De megfordítva: furcsa az is, hogy valaki bedob egy nadrágot a mosógépbe és azt se veszi észre, hogy van benne egy pénztárca.

Konklúzió: megérdemlitek egymást!

2024. júl. 29. 20:06
 14/35 anonim ***** válasza:
46%
Mindegyik. A férj kiüríthetné a zsebeit mielőtt szennyesbe rakja, de feleség is átnézhetné mosás előtt, hisz senki sem tévedhetetlen. Ha meg mégis ki lesz mosva, hát mindegyik figyelhetett volna jobban. Ilyenből azért nem csinálnék nagy ügyet...
2024. júl. 29. 20:07
 15/35 anonim ***** válasza:
44%
Zsebeket át kell nézni mert ha zsepi marad benn, az összes ruha zsepifoszlányos lesz. Szóval muszáj átnézni, így a pénztárca is előkerül. Persze némelyik ruhának 1000 zsebe van, azt nem is szeretjük épp ezért.
2024. júl. 29. 20:07
 16/35 anonim ***** válasza:
51%
Szerintem mindkettejüknek. Szerintem alap megnézni a zsebeket, mert ha papírzsebkendőt mosunk ki, az úgy elég gáz, és órákig lehet szedegetni a szöszöket a ruháról. Meg valaki legyen már annyira felelősségtudatos, hogy nem hagyja benne. Abban is lehetnek fontos iratok.
2024. júl. 29. 20:12
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Akié a pénztárca.
2024. júl. 29. 20:49
 18/35 anonim ***** válasza:
90%
Redditen is azt válaszoltam, hogy annak a feladata, akié a gatya. Ha a párom mosogat, nem teszek oda kajával teli tányért a mosogatóba, hanem szépen kikaparom előtte a kukába.
2024. júl. 29. 20:53
 19/35 anonim ***** válasza:
81%
Én csak egyszerüen nem szeretnék olyan kapcsolatban élni, ahol azt várjuk, hogy mikor lehet a másikra mutogatni, hogy bezzegénmegmondtam. Föleg egy ilyen piti dolog miatt. A felelös keresésébe fektetett energia (ezek szerint több fórumon leírva) helyett én azt vizsgálnám, hogy hogyan lehet elkerülni az ilyeneket legközelebb.
2024. júl. 29. 21:17
 20/35 anonim ***** válasza:
73%
Ki a bánat nem veszi észre, amikor leveszi a nadrágját, hogy benne van a pénztárca? Annak súlya van. Illetve ki a bánat nem veszi észre mosáskor, hogy benne van? Mindketten furák vagytok.
2024. júl. 29. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!