Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek a dolga, hogy a pénztárca ne legyen kimosva?
Szenárió:
Férj és feleség. A feleség mos (betölti a mosógépet a szennyeskosárból). Már harmadjára esik meg, hogy a férj bennfelejti a pénztárcáját a nadrágjában és úgy dobja a szennyeskosárba. A feleség nem nézi át a zsebeket mosás előtt, csak bepakol. Ki a hibás? Kinek a felelőssége lenne, hogy a pénztárca ne mosódjon ki?
10.
Legalább van miért látványosan mártírkodni. Mindenki igazodik a szerepéhez? Megvan a szemétláda meg a mártír, a felvonás tökéletes lesz.
Huh, férfiként, férjként, mosásban aktívan közreműködő félként írom.
1. Óvodás szint, hogy ilyen helyzetekben azt keresitek, ki a felelős. Én alapesetben a szennyesbe rakáskor kiveszem - no nem a pénztárcámat, mert azt soha benne nem felejteném, hanem a zsebkendőmet. Viszont, ha más nadrágját teszem bele, akkor vagy megnézem a zsebeit, vagy a feleségemnél rákérdezek (ha épp ott van), hogy átnézte-e a zsebeket. Szóval mindketten felelősek vagytok.
2. Én úgy tenném fel a kérdést: kinek áll érdekében, hogy ne legyen kimosva a pénztárca? Bár vagyonközösségben éltek, de mégis inkább annak, akié a nadrág és a pénztárca. Magyarul: inkább a tiéd.
3. Aki azt se veszi észre, hogy a zsebében pénztárca van, az nem tudom, mit venne észre. Nekem bele se férne a zsebembe, akkora. De megfordítva: furcsa az is, hogy valaki bedob egy nadrágot a mosógépbe és azt se veszi észre, hogy van benne egy pénztárca.
Konklúzió: megérdemlitek egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!