Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszereket találtam párom pénztárcában, mire véljem ?
Mondta hogy ha nem lesz pénzem ad ,mondom bele nézek a pénztárcájába hatha sok ezres van,de nem kell az ő pénze igazából,próbálom mindig csak azt költeni amit én keresek. Viszont most bele néztem és a tegnapi pasis estéről gondolom onnan volt becsomagolva vagy 5 db fron tin ... Szóljak hogy tudok róla vagy ne ?
Kint hagyjam a kis csomagot ? Ne is szóljak semmit majd mondja ha mondja ? Bár szerintem ezt nem fogja mondani .. A jónak az elrontoja leszek/vagyok ? Én már a pasis estéket se szeretem ,nem hogy ilyennel igyanak...
Én is iszok a gyógyszerre. Ne foglalkozz vele sztem.
Amíg úgy látod normálisan viselkedik veled, felesleges elrontani a kapcsolatod vele.
Bár a kérdés már megfogalmazódott benned, ergo idő kérdése mikor leszel teljesen bizalmatlan felé.
Úgysem fogod tudni leszoktatni róla. Szerintem ne szólj neki, de én hosszú távra biztos nem terveznék ilyen alakkal.
Még az ivászat oké, de gyógyszerre? Full proli banda.
a kérdésre: nem hinném, hogy ráiszik, a frontin magában is üt, mint a beton. ha NAGYON akarsz vmit csinálni, akkor dobd ki a szart.
nem kúraszerűen szedi? nincs stresszes melója? sajnos ezt a cuccost a háziorvos is simán felírja.
A Narancs Tetves és Dugó egyik epizódja jut eszembe erről. 😆😆
Hígitózni nem szoktak ?
De èn is elég tróger dolognak tartom.
Te jó ég találtál nála pár gyógyszert most mi lesz??
Ekkora nagy bün vagy engedélyt kell kérnie hogy bevehessen egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!