Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gyógyszereket találtam párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszereket találtam párom pénztárcában, mire véljem ?

Figyelt kérdés

Mondta hogy ha nem lesz pénzem ad ,mondom bele nézek a pénztárcájába hatha sok ezres van,de nem kell az ő pénze igazából,próbálom mindig csak azt költeni amit én keresek. Viszont most bele néztem és a tegnapi pasis estéről gondolom onnan volt becsomagolva vagy 5 db fron tin ... Szóljak hogy tudok róla vagy ne ?

Kint hagyjam a kis csomagot ? Ne is szóljak semmit majd mondja ha mondja ? Bár szerintem ezt nem fogja mondani .. A jónak az elrontoja leszek/vagyok ? Én már a pasis estéket se szeretem ,nem hogy ilyennel igyanak...

2022. szept. 2. 06:35
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
35%

Én is iszok a gyógyszerre. Ne foglalkozz vele sztem.

Amíg úgy látod normálisan viselkedik veled, felesleges elrontani a kapcsolatod vele.

Bár a kérdés már megfogalmazódott benned, ergo idő kérdése mikor leszel teljesen bizalmatlan felé.

2022. szept. 2. 06:41
 2/22 anonim ***** válasza:
29%
Honnan tudod, hogy frontin?
2022. szept. 2. 06:51
 3/22 anonim ***** válasza:
80%

Úgysem fogod tudni leszoktatni róla. Szerintem ne szólj neki, de én hosszú távra biztos nem terveznék ilyen alakkal.

Még az ivászat oké, de gyógyszerre? Full proli banda.

2022. szept. 2. 06:55
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem nehéz utána nézni, rá van írva
2022. szept. 2. 06:59
 5/22 Mathus ***** válasza:
39%

a kérdésre: nem hinném, hogy ráiszik, a frontin magában is üt, mint a beton. ha NAGYON akarsz vmit csinálni, akkor dobd ki a szart.

nem kúraszerűen szedi? nincs stresszes melója? sajnos ezt a cuccost a háziorvos is simán felírja.

2022. szept. 2. 07:00
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
Nincs ráírva. Az üvegére van ráírva, de te azt mondtad külön volt 5db becsomagolva.
2022. szept. 2. 07:01
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

A Narancs Tetves és Dugó egyik epizódja jut eszembe erről. 😆😆

Hígitózni nem szoktak ?

De èn is elég tróger dolognak tartom.

2022. szept. 2. 07:02
 8/22 anonim ***** válasza:
31%

Te jó ég találtál nála pár gyógyszert most mi lesz??

Ekkora nagy bün vagy engedélyt kell kérnie hogy bevehessen egyet?

2022. szept. 2. 07:23
 9/22 anonim ***** válasza:
95%
És honnan veszed, hogy iszik rá? Egyből vádolod. Lehet, csak szedi a hétköznapokon
2022. szept. 2. 07:48
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Normális kapcsolatba nem probléma az ilyesmit felhozni és megkérdezni/megbeszélni mi ez. Ha dühöng miatta vagy ilyesmi akkor lapát és mehet tovább amerre akar. Nem kell ezt felfújni.
2022. szept. 2. 07:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!