Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Gyógyszereket találtam párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszereket találtam párom pénztárcában, mire véljem ?

Figyelt kérdés

Mondta hogy ha nem lesz pénzem ad ,mondom bele nézek a pénztárcájába hatha sok ezres van,de nem kell az ő pénze igazából,próbálom mindig csak azt költeni amit én keresek. Viszont most bele néztem és a tegnapi pasis estéről gondolom onnan volt becsomagolva vagy 5 db fron tin ... Szóljak hogy tudok róla vagy ne ?

Kint hagyjam a kis csomagot ? Ne is szóljak semmit majd mondja ha mondja ? Bár szerintem ezt nem fogja mondani .. A jónak az elrontoja leszek/vagyok ? Én már a pasis estéket se szeretem ,nem hogy ilyennel igyanak...

2022. szept. 2. 06:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A frontin tablettára külön nincs ráírva a neve. 0,25ösre az van írva, hogy e311, felezhető, ovális, 8mm hosszú fehér tabletta. A 0,5mgos pedig ugyanilyen formájú, sárga színben, e312 felirattal

Az 1mgos pedig magenta színű(talán picit világosabb a 0,5mgos xanaxnál) és a felirat rajta e313.

Ebből nehezen mondanád meg, hogy frontin. Ilyen alapon xanax is lehetne, csak azon más a felirat.

2022. szept. 2. 07:52
 12/22 anonim ***** válasza:
Szeduxen + sör kombinàció🤣🤣
2022. szept. 2. 08:02
 13/22 anonim ***** válasza:
27%
Miattad szedi:) Ez nekem is sok lenne
2022. szept. 2. 08:03
 14/22 anonim ***** válasza:
31%
Azt még lepontozz....
2022. szept. 2. 08:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, van valamilyen betegsége, amire szedi.

Én is szedek 0,25 frontint, na nem rendszeresen, hanem éppen, amikor panikrohamom van. Mondjuk az én párom tud róla és nem zavarja.

2022. szept. 2. 09:01
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Eszembe se jutna, hogy azért van ott, mert arra szokott inni. Simán szedheti nyugtatóként, amire való. Mondjuk az meg azért gáz, mert az ilyet az ember elmondja a párjának jó esetben. Én Rivotrilt szedek néha a mentális gondjaim miatt, párom tud róla és nem zavarja.
2022. szept. 2. 09:42
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Bocs, hogy ezt mondom, de szerintem egyáltalán nem passzoltok egymáshoz.
2022. szept. 2. 09:53
 18/22 A kérdező kommentje:

Én nem pontoztam senkit ..haha

Mindegy is , amit akar azt szed meg csinal szóval ő dolga

2022. szept. 2. 10:19
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

Amíg ez csak ilyenextra a beb@szos estéhez addig nem gáz. Legalábbis sima lerészegedésnél nem gázabb.

Persze ha minden este ezt csinálja akkor baj van, de amíg csak alkalmi addig szerintem belefér.

Nyugodtan beszéld meg vele hogy mit találtál, ha normális hangnemben mondod akkor nem fog veled összeveszni.

2022. szept. 2. 10:40
 20/22 anonim ***** válasza:
53%
Ja szándékosan akkor gyogyszerezni amikor iszik valaki, az tökre normális. Nagyon nagyon gáz.
2022. szept. 2. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!