Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak ha a feleségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a feleségem lánya vagy, annak a fiuja kilopott a penztarcambol egy tizezrest?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 14:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudod hogy melyikük volt, ergo semmi bizonyítékod nincs rá.

Esetleg ha határozottan és nyugodtan rákérdezel, és szólsz neki hogy sürgősen juttassa vissza.

2021. jún. 17. 14:56
 2/12 anonim ***** válasza:
63%
Hány évesek? Ez azért árnyalja valamennyire a dolgot + hozzáállást.
2021. jún. 17. 15:02
 3/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehet, hogy a feleséged volt?

Első körben szólni kell a feleségednek.

Utána közölni a gyerekekkel, hogy eltűnt egy 10ezres a házból, mivel nem tudjátok, ki volt, ezért mindkettőjüktől szeretnétek, ha segítenének a héten többet a ház körül, szedhetnének veletek cseresznyét. És mondani nekik, hogy mostantól írjátok, hogy mennyi pénz van nálatok! Illetve hozzá kell tenni, hogyha kell nekik, kérjenek, ha pedig eddig nem volt zsebpénzük, most kell bevezetni normális összeggel, és el kell beszélgetni a fogamzásgátlásról, meg a "balesetekről" is! (lehet gumira kellett nekik, vagy eseményutánira!)

2021. jún. 17. 15:02
 4/12 anonim ***** válasza:
53%

Mondjuk nagy lehet a bizalom közöttetek, ha rögtön rájuk gyanakodtál...

Mikor az is lehet, hogy valahol rossz címlettel fizettél vagy simán csak kiesett. Találtam én már húszezrest is elejtve még régebben.

2021. jún. 17. 15:20
 5/12 A kérdező kommentje:
15 évesek.
2021. jún. 17. 15:59
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Nekem azt mondta egy nagy zöldséges maffiózó az hogy a pénzt a zsebemben tartsam, a jobb elsőben.

Mondd meg nekik, hogy eltűnt, nem látták-e.

De nagy balhét ne csinálj, ezer más oka is lehet, nem olyan nagy pénz az.

Télen itt bújkált a lakásban (1 szóba) 3 hétig, a végén egy kapucniból került elő, két mosás után.

2021. jún. 17. 21:44
 7/12 anonim ***** válasza:
2%
Pont ezért nem kell elvált nőkkel kezdeni.
2021. jún. 18. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
64%
Ő ismeri a két gyereket, ő velük él, Te pedig nem.
2021. jún. 19. 21:32
 9/12 kriszpo ***** válasza:
73%

1. Kideríteni, hogy valóban eltűnt-e

2. Ha valóban eltűnt, kideríteni ki volt az aki "kölcsönvette"

3. Bevallja-e aljas tettét a gazember?

a. igen: visszakérni, ejnye-bejnye vagy adni neki még egy tizest

b. nem: "Hátra vinni, agyonlőni" (vicceltem)

2021. jún. 24. 11:49
 10/12 anonim ***** válasza:
6-ossal ellentében én azt mondom; De! Csinálj nagy balhét belőle, ha tényleg ő volt! Ha egy 15 éves ilyesmit csinál és azt tapasztalja, hogy nincsen következménye, annak később komoly következménye is lehet, akár tolvaj is lehet belőle később, ha rászokik. Meg kell húzni a határokat, méghozzá nagyon szigorúan és ez pont egy olyan dolog, ami nem hagyható szó nélkül.
2021. jún. 24. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!