Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti kicsinosítjátok magatokat mindig amire férjetek hazaér a munkából? (ruhacsere, tus, smink stb.)
7
A jó házasság titka, hogy visszamegyünk az 50-es évekbe vagy mi?
Én sem várom el, hogy a pasim kiöltözve, belőtt hajjal, frissen nyirt szakállal várjon, amikor haza jövök. Az alapvető igényesség és higiénia meg nyilván alap.
Nem nyitottam meg, de valami tradwife content?
Nem a jó házasság titka, ha az egyik fél becsicskul.
Néha szoktam igen, megmosom a hajam, némi BB krém/alapozó és rúzs, meg felveszek valami szebb ruhát, mint a mackónadrág.
Nem olyan nagy dolog kisminkelni magad meg felvenni egy másik ruhát, max 5 perc.
Nekem alapból nincs mackónadrágom.
Mi értelme van 2 percre átöltözni, hogy köszönj a párodnak, aztán visszavedleni igénytelenbe? Legyen alapból otthonra is normális ruhád. Nem, nem márkás cuccok, egy leggings meg egy normális felső. És a párodnak ugyanígy, ő se lyukas szarokban legyen. Aztán csodálkoznak az igénytelen pasik, hogy nincs szex.
inkább lecsinosítom magam😅
bő póló, bő gatya, haj felkötve, smink meg nem is volt rajtam gimi óta (akkor is csak vastag fekete rockeres szemceruza)
ha még otthon se lazithatnék akkor sztem megölném magam, de szerencsére igazi hús-vér férfitől még nem is láttam hogy ezt nehezményezné, csak az ilyen internet trolloktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!