Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ti kicsinosítjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti kicsinosítjátok magatokat mindig amire férjetek hazaér a munkából? (ruhacsere, tus, smink stb.)

Figyelt kérdés
[link]

júl. 22. 13:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%

7

A jó házasság titka, hogy visszamegyünk az 50-es évekbe vagy mi?

Én sem várom el, hogy a pasim kiöltözve, belőtt hajjal, frissen nyirt szakállal várjon, amikor haza jövök. Az alapvető igényesség és higiénia meg nyilván alap.

júl. 22. 14:05
 12/28 anonim ***** válasza:
79%

Nem nyitottam meg, de valami tradwife content?

Nem a jó házasság titka, ha az egyik fél becsicskul.

júl. 22. 14:20
 13/28 anonim ***** válasza:
20%

Néha szoktam igen, megmosom a hajam, némi BB krém/alapozó és rúzs, meg felveszek valami szebb ruhát, mint a mackónadrág.

Nem olyan nagy dolog kisminkelni magad meg felvenni egy másik ruhát, max 5 perc.

júl. 22. 14:21
 14/28 anonim ***** válasza:
87%
Hajat alap hogy mos az ember, felesleges megemlíteni. Sminkelni pedig igényesen szoktam, ha már belefogok, nálam ez nem 5 perc lesz. Estefele már nem látom értelmét, csak azért kisminkelni magam, mert jön haza a férjem, zuhanynál már moshatom is le. Szoktam sminkelni, csinosabban felöltözni természetesen, de ezt nem azért teszem, mert jön haza valaki a munkából és akkor juj tiptopnak kell lennem.
júl. 22. 14:31
 15/28 anonim ***** válasza:
86%

Nekem alapból nincs mackónadrágom.

Mi értelme van 2 percre átöltözni, hogy köszönj a párodnak, aztán visszavedleni igénytelenbe? Legyen alapból otthonra is normális ruhád. Nem, nem márkás cuccok, egy leggings meg egy normális felső. És a párodnak ugyanígy, ő se lyukas szarokban legyen. Aztán csodálkoznak az igénytelen pasik, hogy nincs szex.

júl. 22. 14:34
 16/28 anonim ***** válasza:
87%
Én nem szórakoztató központ vagyok, de a páromat se nézem annak! Pedig alapvetően szeretek kiöltözni.
júl. 22. 14:46
 17/28 anonim ***** válasza:
91%

inkább lecsinosítom magam😅

bő póló, bő gatya, haj felkötve, smink meg nem is volt rajtam gimi óta (akkor is csak vastag fekete rockeres szemceruza)

ha még otthon se lazithatnék akkor sztem megölném magam, de szerencsére igazi hús-vér férfitől még nem is láttam hogy ezt nehezményezné, csak az ilyen internet trolloktól.

júl. 22. 14:46
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én dolgozok tovább....
júl. 22. 14:52
 19/28 anonim ***** válasza:
39%
Én a boltba is sminkben megyek szóval fura lenne ha épp azelőtt mosnám le mikor hazaér a párom.
júl. 22. 15:00
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ő ér haza előbb, így nem. Sminkelni eleve nem szoktam, viszont a rendszeres higiénia alapvető.
júl. 22. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!