Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nők, ti kicsinosítjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti kicsinosítjátok magatokat mindig amire férjetek hazaér a munkából? (ruhacsere, tus, smink stb.)

Figyelt kérdés
[link]

júl. 22. 13:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%
És te főzöl és elmosogatsz mire hazaér a feleséged? Valamint megborotválkozva és lefürödve várod, hogy aztán kényeztesd?
júl. 22. 16:09
 22/28 anonim ***** válasza:
45%
Ha lenne rá igénye, megtenném. De sajnos nincs...
júl. 22. 17:13
 23/28 anonim ***** válasza:
72%
Egy nárcisztikus kedves férjnek biztos meg kell tenni ezt minden nap
júl. 22. 17:55
 24/28 anonim ***** válasza:
11%
Párkapcsolatban én még ilyet nem tapasztaltam. A többi embernek kicsípik magukat a nők. A párkapcsolatban meg már csak az elkényelmesedés megy meg a fingorászás
júl. 23. 00:29
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

24

A 4 fal között kb mindenki kényelmesebben öltözködik, ami praktikus is pl a házimunkához. Nem csövesre kell gondolni. Ha meg megy az ember valahova evidens hogy átöltözik. Utcai ruhában se feküdnék be az ágyba. Fingani pedig valóban szoktak a nők is, ebben legalább igazad van.

júl. 23. 08:52
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Ő ér haza előbb.
júl. 23. 12:49
 27/28 anonim ***** válasza:
87%
Én minimum 2 órával hamarabb érek haza melóból, örülök hogy megszabadulok a ruháimtól, főleg ebben a pokoli melegben, nem hogy átöltözzek másikba. Vakolatot sem használok, itthonra egészen röhejes is lenne. Fürödni pedig együtt szoktunk a férjemmel mikor hazaért.
júl. 24. 02:31
 28/28 anonim ***** válasza:
41%

Sminket azért nem rakok fel direkt emiatt :D de azért mégse pörköltszaftos pólóban és mackóban várom. Lezuhanyozok és átöltözök normálisabb ruhába, miután végeztem a házimunkával. A tisztelet jele iránta. Ő sem szakadt pólókban meg meszes gatyában van, amikor sziesztázik itthon. Mindig megdicsér, hogy örül, hogy nem olyan a felesége 10 év után sem, mint akit a kukából húznak elő. Falun lakunk, itt a mozgóbolthoz is úgy megy ki némelyik nő, hogy hosszú, kinyúlt póló, ami foltos, és egy szakadt flip-flop papucs, kócos haj. Borzalom.

Szerintem tényleg fontos dolog, hogy a 4 fal között is maradjunk nők, bár nem csak ezen múlik egy házasság. És a smink egyáltalán nem alaptartozéka a higiéniának.

júl. 25. 21:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!