Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha a feleségetek fáradt, rosszkedvű vagy rosszul érzi magát, akkor megcsináljátok a főzés, házimunka őrá eső részét is?
A férjem mindig megcsinálja az ő részét, viszont ha látom rajta h fárasztó hete volt vagy bármi baja van, akkor én megcsinálok helyette kb mindent, még mielőtt belekezdene.
Fordítva ez nincs így.. persze ha az ágyból nem tudok felkelni akkor megcsinál mindent, de egyébként eszébe se jut.
Tudom hogy ez ilyen hülyeségnek hangzik, és csak meg kéne kérnem rá, de egyelőre nem tudom, kérjek-e egyáltalán ilyet? Egy kis figyelmesség jól esne. Csak nem tudom hogy reagálna, nem gondolná azt h csak nincs kedvem a házimunkához, ezért kitalálom h fáradt vagyok? Az érdekelne elsősorban, másoknál hogy megy ez.
Nálunk az "én részem", "ő része" a helyiségekre vonatkozik, amit általában egyszerre takarítunk ki.
De természetesen ha valami közbejön egyikünknek (jelenleg inkább neki munka miatt), akkor megcsinálom a többit is. Mikor én dolgoztam többet, és ő volt többet itthon, ő is megcsinálta helyettem.
Kérdező értem miről beszélsz.
Nálunk us ez van barátnőmmel.
Én sokmindent megcsinálok kérés nélkül csakhogy neki könnyebb legyen. Viszont ezt nem kapom vissza semennyire.
Ő egyedül nem áll neki semminek rögtön kérdezi h segítek e
Mondjuk hogyha fáradt vagyok, akkor masszívan szrok bele. Majd másnap megcsinálom - és viszont.
Nincs sohasem "kosz", hogy mostazonnal kelljen takarítani, pl, a kaja meg ha fáradt vagyok főzni, eszünk hideget.
Most ezen mit kell problémákat gyártani? Miért kell mindig mindent RÖGTÖN megcsinálni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!