Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit beszélsz telefonon/messengeren a pároddal munka közben?
Figyelt kérdés
máj. 30. 13:15
11/15 anonim válasza:
Csak a legszuksegesebbet
Max par mindat
12/15 anonim válasza:
Ha mindketten dolgozunk, nem sokat, de ez ritka. Írunk egymásnak, aztán van, hogy órák múlva jön csak válasz, egyikünk munkája sem olyan, hogy közben nagyon lenne időnk telefonozni.
13/15 anonim válasza:
Ebédszünetben, + szokott hívni, vagy én őt. Pár percünk mindig van egymásra.
14/15 anonim válasza:
Attól függ kinek mennyi a dolga. Én most kezdtem az új munkahelyen, még tanulási fázisban vagyok így viszonylag sok időm van, komoly munkákat még nem kapok. Párom munkahelyén nyáron hatalmas a hajtás akkor napi 1-2 x beszélünk pár szót, munka után megbeszéljük a többit. Télen több ideje van, de akkor meg már én is be tanulok majd úgyhogy valószínűleg nekem nem lesz jó 😅
15/15 anonim válasza:
Mi kb mindig szoktunk.
Szerintem ez nem változna. Persze ha az újabb munkakör ezt nem engedi meg, akkor kevesebbet fogok neki írni.
Lassan 3 éve együtt.
24/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!