Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyit beszélsz telefonon/mes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit beszélsz telefonon/messengeren a pároddal munka közben?

Figyelt kérdés

2024. máj. 30. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak a legszuksegesebbet

Max par mindat

2024. máj. 30. 21:22
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha mindketten dolgozunk, nem sokat, de ez ritka. Írunk egymásnak, aztán van, hogy órák múlva jön csak válasz, egyikünk munkája sem olyan, hogy közben nagyon lenne időnk telefonozni.
2024. máj. 31. 00:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Ebédszünetben, + szokott hívni, vagy én őt. Pár percünk mindig van egymásra.
2024. máj. 31. 01:12
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól függ kinek mennyi a dolga. Én most kezdtem az új munkahelyen, még tanulási fázisban vagyok így viszonylag sok időm van, komoly munkákat még nem kapok. Párom munkahelyén nyáron hatalmas a hajtás akkor napi 1-2 x beszélünk pár szót, munka után megbeszéljük a többit. Télen több ideje van, de akkor meg már én is be tanulok majd úgyhogy valószínűleg nekem nem lesz jó 😅
2024. máj. 31. 08:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Mi kb mindig szoktunk.

Szerintem ez nem változna. Persze ha az újabb munkakör ezt nem engedi meg, akkor kevesebbet fogok neki írni.

Lassan 3 éve együtt.

24/N

2024. máj. 31. 08:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!