Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya ilyet meglépni?
Már többször jeleztem hogy úgy érzem en figyelek csak az itthonra meg hogy kell e boltba menni alap dolgokért.
Már hét elején kellett volna boltba menni, de mivel ő ráért munka után hetfon kedden direkt nem szóltam menjünk, kíváncsi voltam meglátja e.. pedig már a reggeli joghurtja is elfogyott,nem visz kedd óta tehát feltűnhetett neki
Ha most szólnék hogy el kell menni akkor az lenne nem ér rá munka után menni. Ez most igaz, de amikor ráértél se mentünk és ezt nem érti meg, mert ilyenkor azzal takarozik mindig hogy nincs ideje, de amikor van akkor nem foglalkozik semmivel.
10es igen kezd az lenni. Mert amikor ráér se figyel itthon semmire annak ellenére hogy közel pl a bolt.
Ez a bolt is csak egy példa mert hétfőn kedden nem dolgozott délután.
Kíváncsi voltam ha én nem tartom a fejbe hogy lassan boltba kéne menni ő észre fogja e venni.
Ugyan ez van más területen is ha én nem porszívózok fel hetente vagy mosok fel az se érdekli mert hétközben egyszer sem említi meg a hogy fel porszívózz holnap vagy valami mert másnap lesz ideje..
Hát... férjem se nézte még át szerintem soha a hűtőt, hogy na vajon kell-e boltba menni. Hétvégén ha otthon van és van lista, lemegy vagy lejön velem. Önállóan nem foglalkozik ezzel.
A takarítással meg végképp.
Tudom, hogy nálatok a nő, ettől még ez van.
Az én férjem meg pont az ellentéte. Imád boltba menni,de sokszor olyan hülyeségeket is elhoz,mert akciós volt,hogy fogom a fejem tőle. Na de mindegy is.
Kérdező! Beszélj vele erről,vagy ha a vásárlás ösdszege a gond,azt is beszéljétek meg.
De most ennek mi értelme van? Hogy az orra alá dörgöld, hogy már hétfőn el kellett volna mennie, csak direkt nem szóltál? Most meg nem ér rá, ugyanúgy mehetsz te.
Miért nem kommunikálsz normálisan? Így mit vársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!