Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő milyen humoros, tréfás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő milyen humoros, tréfás dologgal/mondással tudja meglepni a férfit?

Figyelt kérdés

Mikor még ismerkednek.

Nektek milyen sztoritok van? Ha ti mondtátok férfinak vagy férfiként kaptátok nőtől?

2023. okt. 31. 10:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Meglepni? Öhm a humor azért jó, mert jó hangulatot eredményez HA egy hullámhosszon vagytok. Természetesen kéne előbuknia.
2023. okt. 31. 10:21
 2/9 A kérdező kommentje:

1, és neked milyen természetesen előbukkanó sztorid van?

Meglepni, azt úgy értettem, hogy nem számítottál rá, hogy ilyesmit mond/tesz a nő (ki se nézted volna belőle) vagy hogy nőként magadon is meglepődtél, hogy pl. kicsúszott a szádon.

2023. okt. 31. 10:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Meglepődni azt jelenti hogy nem tervezett. Akkor hogyan akarod meglepni őt vagy saját magadon kiakadni, hogy kicsúszott a szádon? Nem lehet. Egyébként ami neked csodálkozásra méltó nem tuti hogy neki az lenne. Akkor miről beszélünk tovább? Ha be akarsz nála vágódni inkább felejtsd el. Ne játszmázz, önmagad add!
2023. okt. 31. 10:37
 4/9 A kérdező kommentje:
3, de hol írtam, hogy be akarom tervezni? Csak kíváncsi vagyok kinek milyen története van, ennyi.
2023. okt. 31. 10:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Biztos vannak olyan esetek. De látod nem írnak egyelőre olyan emberek. Egyáltalán ha nem tervezel ilyesmit akkor minek a kérdés? Ilyeneken gondolkodni mi értelme van?
2023. okt. 31. 10:55
 6/9 A kérdező kommentje:
5, Pont annyi, mint kötözködni rajta. Neked az esik jól, nekem meg ez.
2023. okt. 31. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem kötözködöm. Miért vagy ennyire túlérzékeny? Kérdeztem, mert nem értem.

Istenkém akkor vesztegesd az időd fantáziálásra ha neked úgy jobb. Ahelyett, hogy ismerkednél.

2023. okt. 31. 11:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Frappansnak akarsz tunni igy, hogy nem vagy az? En az szoktam lenni, de egyreszt az mind rogtonzott asszosziacio, ettol lesz eredeti, masreszt az se biztos, hogy mindenkinek bejon. Azzal sincs baj, ha valakinek nem jon be, az egy jo jel nekem, hogy nem egymast keressuk. A felesegem peldaul odaig van a kiforditott, tultolt, antiromantikus megjegyzeseimert. Mas meg nezne ki a fejebol, hogy ez mi volt? Szoval ja, rogtonozz, legy eredeti, add onmagad, akkor tudod megtalalni azt, akinek te kellesz, meg o sem egy delibabba szeret bele. Ennel jobbat nem tudnek javasolni.
2023. okt. 31. 12:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem ereztem a farkad..ez eleg trefas foleg ha nagy van neki.
2023. nov. 1. 02:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!