Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya ilyet meglépni?
Már többször jeleztem hogy úgy érzem en figyelek csak az itthonra meg hogy kell e boltba menni alap dolgokért.
Már hét elején kellett volna boltba menni, de mivel ő ráért munka után hetfon kedden direkt nem szóltam menjünk, kíváncsi voltam meglátja e.. pedig már a reggeli joghurtja is elfogyott,nem visz kedd óta tehát feltűnhetett neki
Ha most szólnék hogy el kell menni akkor az lenne nem ér rá munka után menni. Ez most igaz, de amikor ráértél se mentünk és ezt nem érti meg, mert ilyenkor azzal takarozik mindig hogy nincs ideje, de amikor van akkor nem foglalkozik semmivel.
Tesco, Aldi stb házhozszállítás????
Manapság meglehet oldani, és nem ilyenen agyalnál!
Nalatok most mi a franc baj van? 🤡
Azon versenyeztek, ki menjen boltba?
Vagy épp az a bajod, hogy csak te mész boltba és csak te fizetsz mindig?
Majd ha joghurtot akar nagyon enni akkor elmegy.. de nem is értem.. mi az, hogy nincs idő? Nincs arra időtök, hogy 1 óra alatt elintézzétek a közeli multiba?
Nem mindenki él nagyvárosban és annak a vonzáskörnyezetében.
Az ilyen leckéztető, passzív-agresszív viselkedés nem vezet sehová.
A lényeg a kommunikáció.
Gyanítom az a problémád, hogy te (nő?) viszed a háztartást, gondolkozol ,hogy legyen otthon enni-inni való, van-e wc papír, mikor mi hiányzik a háztartásból....és ő(pasi?) csak hazaér , nem kell ilyenről gondolkodnia, esetleg besegít a takarításba (vagy az se).
Ha így van akkor azt kell tanácsolnom mond neki.
A pasik egyszerű gondolkodásúak. Szeretnek egy keletkezett problémát megoldani de előre gondolkodni ,ezen a téren ,nem vagy csak kevesen tudnak.
Lehet akarna ő segíteni de fogalma nincs melyik wc papírt szoktad venni, mikor akciós valami, hol érdemes vásárolni. Ezekben te vagy valószínűleg jobban otthon. Mond neki, vond be!
Mi pasik a szóból értünk...(elméletben :-) )
8:
Ő a férfi. A "bótosgyerek" meg a műkörmös barátnője.
Még csak 8 éve panaszkodik minden nap a nőjére, de még véletlenül sem szakítana vele.
Minden áldott nap van valamilyen panasza a nőre, pl: nem takarít, nem veszi észre hogy milyen házimunkákat kellene megcsinálni, nem tudja beosztani a pénzt, nem tartja be a diétát amit előírt neki az orvos (duci a nő), ki akar lépni a munkahelyéről hogy a másodállását csinálja de azzal sem foglalkozik stb. Lehetne napestig sorolni.
Ez a mai panasz is egy a sok közül.
Lényeg hogy nem szakít vele, mert így lehet rá panaszkodni, van kit szidni.
Nem értem miért jó olyan embereknek együtt élni akik nem passzolnak össze semmiben?
Jó érzés a mindennapos stressz ilyen dolgok miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!