Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért van az, hogy együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy együtt lakik a csaj a pasijával mégis egyedülálló a státusza fbookon?

Figyelt kérdés
Csaj státusza egyedülálló, de együtt lakik a pasival, de semmi közös kép. Csaj státusza egyedülálló, a pasinak semmi nincs kiirva. Nem is követik egymást instán

2024. máj. 28. 23:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki használja a social mediákat "rendeltetés szerűen", magánügyek osztogatására, magamutogatásra. Számomra is kizárólag praktikus okokból jók, tematikus csoportok követése amik hasznomra vannak, ennyi. Állandóan zaklat is a facebook, hogy ezt meg azt ismerhetem, jelöljem ismerősnek, ez meg az érdekelhet, csatlakozzak, mi történt velem, nem akarom megosztani....stb. Miután a facebook társkeresővel kezdett zaklatni átállítottam a státuszomat kapcsolatban-ra. Ennyit jelent ez is, ki tudja ki miért állította be bármire.
2024. máj. 29. 07:30
 12/20 anonim ***** válasza:
90%
8 éve együtt vagyunk. Az égvilágon senki nem tudja az oldalunkról hogy együtt vagyunk. Se státusz se közös kép. Semmi. Nem ott éljük az életünket. Nem is érzünk rá kényszert hogy ezt kirakjuk. Egyikünk se használja aktívan a facebookot.
2024. máj. 29. 08:08
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Nekünk sincs kint. Közös kép se. A közös nyaralásról van, mert hátha valakinek tetszik, merre járunk, de egyikünk sincs rajta. Én is ilyeneket szeretek nézni FB-n. Aki tudja, hogy együtt vagyunk az tudja, aki nem, az nem. Nem izgat minket. Nem ott éljük az életünket.
2024. máj. 29. 08:32
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

Facen mi is kb 2 év után raktuk ki, pont az ilyen konteósok miatt, amúgy nem érdekelt.

Instán mi se követjük egymást mert posztolni nem szoktunk, szóval fölösleges.

2024. máj. 29. 11:45
 15/20 anonim ***** válasza:
38%
Mi melegekként szintén nem vagyunk kint nyilvánosan, közös képeket adott réteg lát. Ráadásul párom álnévvel van fent. Nem emiatt, egy barátom is álnévvel van. Heteró barátaim szintén azt sem írják ki, hogy élettársak.
2024. máj. 29. 12:35
 16/20 anonim ***** válasza:
19%

Sok oka lehet. Pl nem érdekli mi van kiírva, vagy csak szexkapcsolat stb stb

Akiket nem érdekel, minek van profiljuk?

2024. máj. 29. 21:40
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
Talán ismerősökkel, barátokkal tart kapcsolatot. Be lehet állítani láthatósági szinteket. Idegeneknek meg semmi köze hozzá, kivel vagyok vagy kivel nem.
2024. máj. 29. 22:02
 18/20 anonim ***** válasza:

“ Akiket nem érdekel, minek van profiljuk?”

Kamaszként még érdekeltek az ilyenek azért regisztráltam, de 8-10 éve kinőttem, azóta 99%-ban a messenger miatt használom. :)

2024. máj. 30. 06:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Én egyébként félig szintén Messenger miatt, illetve többnyire élményfotókat pakolok fel és azokat szeretik az emberek.
2024. máj. 30. 09:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi a párommal letöröltük úgy 8éve középsuli után. Se messenger se insta csak Viber. Aki számít az telefonszám alapján megtalál.
2024. máj. 30. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!