Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi hiányzik legjobban amikor egyedülálló vagy?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 19:52
1/14 anonim válasza:
Semmi, egy rakat szar, nekem egy par hianyzik :(
2/14 anonim válasza:
Semmi extra. Talán, a bensőségesebb szex és az apró gesztusok. Szerencsére, nem vagyok kapcsolatfüggő.
3/14 anonim válasza:
Leginkább az, hogy esténként legyen kit megölelnem és el tudjam mondani neki, hogy mennyire szeretem.
28F
4/14 anonim válasza:
A szex. Nem is szeretnék komolyabb kapcsolatot, érteni sem igazán értem, hogy a többi nőtársam miért ragaszkodik annyira hozzá.
6/14 anonim válasza:
Gyengédség, bensőségesebb beszélgetések.
7/14 anonim válasza:
A szex. Szeretetben, jo beszelgetesekben, programokban ( Covidot nem nezve most), van reszem.
8/14 anonim válasza:
Nekem sajnos az exem hiányzik egyelőre. :( :D
10/14 anonim válasza:
Nekem semmi sem hiányzik. Tökéletesen elvagyok egyedül, miközben mindig a következő lépést tervezem. De ha lenne párom, akkor nyilván kevesebb énidő mellett vele tervezném a következő lépést (gyerek, ház stb.) Minden állapotnak megvannak a maga előnyei és hátrányai.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!