Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év kapcsolat után gond, ha nem költözünk össze?
Sziasztok!
Szerintetek gond az, ha a párommal lassan 5 éve együtt vagyunk, de nem költöztünk még össze? Minden nap találkozunk, sokat együtt vagyunk, nyaralunk, kirándulunk. De nem költöztünk össze. Szerintem nincs erre igényünk vagy nem tudom...
Ez probléma? Szabotáljik a kapcsolatunkat?
Nekem úgy tűnik, hogy elakadt ez a kapcsolat.
Ne érts félre, de gondolkozz el rajta, hogy így akarjátok leélni az életet? Nincs más célotok, mint találkozni, nyaralni, szórakozni, utána külön-külön hazamenni?
Én ha szerelmes voltam, már rövid idő múlva arról ábrándoztam, hogy milyen lesz, ha majd együtt élünk...
Az idősek szokták ilyen kapcsolatban élni, akik már túl vannak az életük nagyobb részén, és nem szívesen alkalmazkodnának máshoz.
De ti még fiatalok vagytok.
Mindenki úgy élje az életét, ahogy neki jó. Ha ehhez társat is talál, legyen nagyon boldog, ne hallgasson senkire. Kár itt vagy bárhol véleményt kikérni ilyenről, azt kell tenni, ami nektek jó!
40/N
11 kicsit lehet igazad van. Legalabb is abban, hogy így "szoktuk" meg és szerintem ennyi elég. Jobban nem tudon ezt leírni.
#12 igen minden nap együtt vagyunk rengeteget, tulajdonképpen csak nem együtt alszunk egy ágyban. Kivétel mikor egymásnál alszunk.
Arra gondoltam, hogy lehet ennyi biztonságérzetet hagytunk magunknak. Ő is egy eossz kapcsolatból lépett ki előttem és én is egy bántalmazó kapcsolatból. Lehet tudat alatt direkt csináljuk ezt.
#14 köszi a választ! Igazat adok.
Csak erdekelt volna más emberek vélemenye, hogy ez az egész tényleg fura-e?🙂
#15 Sokaknak fura, igen. Nektek meg más élete a fura. A Kedvesemmel mi is úgy vagyunk, mint ti, és nekünk ez így tökéletes. Majd ha úgy érezzük, váltunk.
#14 vagyok
#16 köszönöm!!🙂
Szeretjük egymast ez nem kérdés! Szerintem nagyon egy síkon vagyunk 😃 még egy jelentéktelen dolgot is egyformán csinálunk.
5 év alatt egyszer sem veszekedtün. De nem azért, mert elcsomtuk, hanem, mert nem teremtődött ilyen szituáció. Én picit féltékenyebb vagyok, ez pedig őt bántotta, de nagyon szépen megbeszéltük. Egyszerűen így alakult és azóta így van. De együtt dolgozunk, vasárolunk, kirándulunk, takarítunk, főzünk. De a hétköznapokon pl mind a ketten magunknál (otthon, külön) alszunk. Babáról is volt szó, de még az anyagi háttér nem biztonságos.
Azért írtam ezt ki, hogy megtudjam mas is van-e így? Mert az őrületbe megyek már, hogy mindenki azzal jön, hogy miert nincs nár baba? Miert élünk külön. Es mikor ezeket elmondom azt mondják se veled, se nélküled kapcsolatunk van. Szerintem azért ez nem igaz.
#17 Igen, ilyesmiket mi is kapunk. Nem értem, más emberek mi alapján dumálnak bele és alkotnak véleményt más boldogságáról. Miért nincs baba? Közöd? Miért éltek külön? Közöd? Ez egyáltalán nem se veled, se nélküled kapcsolat. Az teljesen más. Hidd el, hosszabb távon lesztek együtt, mint akik zsutty, összeköltöznek. Az igazán mély dolgok idővel alakulnak. Én már csak tudom :-)
#14, 16 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!