Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év kapcsolat után gond, ha nem költözünk össze?
Sziasztok!
Szerintetek gond az, ha a párommal lassan 5 éve együtt vagyunk, de nem költöztünk még össze? Minden nap találkozunk, sokat együtt vagyunk, nyaralunk, kirándulunk. De nem költöztünk össze. Szerintem nincs erre igényünk vagy nem tudom...
Ez probléma? Szabotáljik a kapcsolatunkat?
#3 ha nem tudsz értelmes valaszt írni, a hülyeségedet ne mutasd be. Köszi!
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy nem nektek gond😃
Csak gondoltam hátha esetleg tapasztalat alapján tudtok írni valamit.
Keresem az okokat, de nem talalok. Úgy ertem nem azért van, mert nem szeretjük egymast vagy hasonló. Egyszerűen szerintem nincs ilyen igényünk. De mindenki piszkal a környezetembe, hogy ez nem egeszséges meg mikor szülök már, mert 28 éves vagyok....stb..
"mindenki piszkal a környezetembe, hogy ez nem egeszséges meg mikor szülök már, mert 28 éves vagyok....stb.."
Ketten vagytok a kapcsolatban. Csak az a fontos és jó, ami nektek jó.
A "mindenki" foglalkozzon a saját dolgaival.
Ha nektek jó így, akkor minden rendben. De...
Lehet, hogy nektek CSAK így jó, az együttélés nem is menne. Ha tervben van, hogy előbb-utóbb együtt kellene élni, és gyereket is akarnátok, ez esetben ciki lenne, ha 10-20 év együttjárás után jönnétek rá, hogy ez nektek nem is megy, és akkor kezdeni másik társat keresni. akivel jó együttélni, gyereket nevelni, vagy lemondani ezekről.
Köszi a válaszokat!
Érdekes, mert a baba kérdés is szóba jött már meg az összeköltözés. Mit, hogy csinálnánk, de mire eszbe kapok megint eltelik egy év😃
Na mindegy!
Nagyon köszi, hogy megosztottátok a véleményeteket! És mégjobban köszi, hogy nem ítélkeztetek!🙂
Szuperek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!