Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Működhet úgy egy kapcsolat,...

Működhet úgy egy kapcsolat, hogy csak a baba születése után költözünk össze?

Figyelt kérdés
Sajnos a lakásunk csak kb szülés után készül el,addig csak heti 2-3napot találkozunk. 1,5éve vagyunk együtt,azt hittük eddigre sikerül összeköltözni,de nem. Félek,h a baba születése után kiderül,hogy nem is tudunk együtt élni...
2018. aug. 17. 21:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%
Erre előbb kellett volna gondolni. Csak azt tudom mondani rátok, hogy borzasztó felelőtlenek vagytok.
2018. aug. 17. 21:47
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

Leírom nálunk hogy volt nem követendő példa.

Megismerkedésünk után hat hónappal terhes lettem, a szülés előtt kettő hónappal költöztünk össze. Majd mikor hat hónapos volt a baba, elhagyott.

2018. aug. 17. 22:02
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Erre azelott kellett volna gondolni, mielott legyartottatok a gyereket.
2018. aug. 17. 22:02
 4/13 anonim ***** válasza:
86%

Más okokból kifolyólag ugyan, de mi a 2. gyerek 2 éves korában költöztünk össze. Aztán lett még 3. is.

30 éve vagyunk együtt, a "kicsi" is nemsokára 15 éves.

Szóval működhet, de ez csak rajtatok múlik.

2018. aug. 17. 22:09
 5/13 A kérdező kommentje:
Természetesen szeretjük egymást,a baba is tervezett volt,csak azzal nem számoltunk,hogy ennyi nehézségbe fog ütközni a lakásunk felújítása. :( Köszönöm a válaszokat,remélem az összeköltözés és a baba csak megerősíti a kapcsolatunkat.
2018. aug. 17. 22:25
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Most már ebből kell kihozni, amit lehet, vissza csinálni nem lehet. Úgyhogy ne arra gondolj, hogy nem fog menni, hanem arra, hogy mit tehetsz azért, hogy működjön. Ugyanannyi esélyetek van arra is, hogy együtt tudtok élni, csalàdkent.
2018. aug. 17. 22:27
 7/13 anonim ***** válasza:
78%
Akkor költözött hozzám a párom amikor megszületett az első gyerekünk, akkor voltunk együtt 9 hóbapja - ennek 5 éve, minden jó
2018. aug. 17. 22:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Működhet, de ez nem a gyereken múlik.

Gyerek nélkül sem egyszerű egy új élet együtt

Készüljetek fel mind a ketten, hogy sok tolerancia és kompromisszum kell mejd

Beszèljetek erről!!

Amikor gyerek lesz egy lapcsolatban, az mindig nehézség.

Ami miatt írtam:

Mi igaz 10 éve vagyunk együtt, éltünk is együtt sokat, az utóbbi 2 évben szülőkhöz költöztünk a házvásárlás és a felújítás idejére.

Tervezetten jött a baba.

A szülés előtti napon pakoltunk a házba.

Nagyon nehéz volt e( és még tart is) egy újszülöttel pakolni.. Berendezni

Persze 32 hetes terhesen festeni, parkettázni sem volt az.

Kösd fel a gatyót!!!

Készüljetek fel arra, hogy nem fog minden menni

Nem úgy fog menni, mint előtte.

Ami most akár mégvterhesen megvan 2 óra alatt az 2-3 nap lesz, mert egyben nem

Lesz annyi időd ha igen, akkor erőd nem.

Gyermekágy alatt pohenni kell( én sem tettem eleget) merta vérzés elhúzódik és. Ateljes felépülés is ha nem.

A párodban is tudatosítani ezt!

Én nagyon jól voltam, hajlamos is elfelejteni hogy 1-2 hete szültem.

Pedig még csak 7 hetes a babánk

Kitartás

Egyébként csak kizárólag kettőtökön múlik majd hogy működik-e

Tesztek -e azért, hogy működjön..

2018. aug. 18. 07:26
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Van egy nagyon igaz mondás, hogy lakva ismerszik meg az ember.

Előre nem látunk, hogy megbtudjuk mondani, h a te esetedben mennyire lesztek egymáshoz türelmesek és főleg toleránsok, fáradtan (a baba miatt).

2018. aug. 18. 07:45
 10/13 anonim ***** válasza:
67%
Mi 2013 júliusában költöztünk össze az akkor még "csak" barátommal, augusztusban már kiderült, hogy terhes vagyok (nem tervezett baba volt). Tavaly össze is házasodtunk, most várjuk a második gyermekünket. Persze ez nem ugyanaz, mint szülés után összeköltözni, de mi sem töltöttünk sok időt kettesben, mégis nagyon örülünk, hogy így alakult az életünk. :)
2018. aug. 18. 08:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!