Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan beszéljek erről veszeke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljek erről veszekedés nélkül?

Figyelt kérdés
Úgy érzem pontosabban a tettein látom hogy azt gondolja hogy ledolgozza a 8 10 óráját és onnantól csak az én idő és a hobbizás van, mert az jár.
2024. máj. 23. 17:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Vásárlást ügyeket intézem én mert tudom hogy ha rá várok sose lesz elintézve.."

Ha nem bízhatsz/bízol benne, persze, hogy nem csinálja.

Miért is van igazából szükségetek egymásra, ha egyikőtöknek sem jó így?

2024. máj. 24. 08:28
 12/18 A kérdező kommentje:
Azért csinálom mert így is csak azt hallom hogy mennyire fáradt. Így veszek le terhet róla
2024. máj. 24. 08:52
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Ő milyen terhet vesz le rólad?

Fölösleges az áldozatod, ha így is fáradt.

Ráadásul ha nem vesz részt a dolgokban, nem is kötődik igazán hozzád és a közös otthonotokhoz, és nem is érezheti hasznosnak és szükségesnek magát.

2024. máj. 24. 09:03
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Mondd, hogy neked is jogod van az énidőre meg a hobbizásra.
2024. máj. 24. 10:52
 15/18 A kérdező kommentje:
13as rólam szó szerint semmit. Nem nagyon szoktam megkérni semmire pont szert h csak a saját dolgaira kelljen figyelnie
2024. máj. 24. 17:41
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gyereked, miért kéne csak neked figyelned rá, viszont pedig semmi?
2024. máj. 24. 19:12
 17/18 anonim ***** válasza:

"Nem nagyon szoktam megkérni semmire pont szert h csak a saját dolgaira kelljen figyelnie"

Akkor tényleg semmi közötök egymáshoz.

Figyeljen csak a saját dolgaira. Ami sajnos nem te vagy.

Mindent adsz semmiért? Neked mi a jó ebben?

2024. máj. 26. 10:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez ott kezdődik mihez szoktok hozzá mikor összeköltöztök.

Ha ez mondjuk már évek óta tart, hogy te panaszkodva de megcsinálsz mindent akkor valahol a te hibád is.

Ha az elején jártok nézi mik a határok mint egy kölyök a boltban.

Le kell ülni, kinek mire van igénye. Mindkettő ember magánideje s a közös kapcsolati idő is ugyanolyan fontos. Nem lehet minden áldott nap alárendelődni a másiknak jaj neki legyen jobb mert itt kötsz ki.

Ha azt látja, érezteted a szavaiddal, tetteiddel, hogy jó vagy cselédnek társ helyett akkor az leszel. Nem fog jobbnak kezelni mint te magad.

Szépen egyszer elmondod mi a programod azon túl mit fogsz aznap megcsinálni s őt mire kéred haladjatok is.

Teszi oké, nem teszi elkezded mérni megfelelő e ez neked amit nyújtani tud vagy keresel olyant aki kompatibilisebb veled.

Az nem működik örökké mindennap ugyanazt a lemezt fújja valaki, de közben maga megcsinálja s igazából nincs értéke a szavának.

2024. máj. 26. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!