Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan beszéljek erről veszekedés nélkül?
"Vásárlást ügyeket intézem én mert tudom hogy ha rá várok sose lesz elintézve.."
Ha nem bízhatsz/bízol benne, persze, hogy nem csinálja.
Miért is van igazából szükségetek egymásra, ha egyikőtöknek sem jó így?
Ő milyen terhet vesz le rólad?
Fölösleges az áldozatod, ha így is fáradt.
Ráadásul ha nem vesz részt a dolgokban, nem is kötődik igazán hozzád és a közös otthonotokhoz, és nem is érezheti hasznosnak és szükségesnek magát.
"Nem nagyon szoktam megkérni semmire pont szert h csak a saját dolgaira kelljen figyelnie"
Akkor tényleg semmi közötök egymáshoz.
Figyeljen csak a saját dolgaira. Ami sajnos nem te vagy.
Mindent adsz semmiért? Neked mi a jó ebben?
Ez ott kezdődik mihez szoktok hozzá mikor összeköltöztök.
Ha ez mondjuk már évek óta tart, hogy te panaszkodva de megcsinálsz mindent akkor valahol a te hibád is.
Ha az elején jártok nézi mik a határok mint egy kölyök a boltban.
Le kell ülni, kinek mire van igénye. Mindkettő ember magánideje s a közös kapcsolati idő is ugyanolyan fontos. Nem lehet minden áldott nap alárendelődni a másiknak jaj neki legyen jobb mert itt kötsz ki.
Ha azt látja, érezteted a szavaiddal, tetteiddel, hogy jó vagy cselédnek társ helyett akkor az leszel. Nem fog jobbnak kezelni mint te magad.
Szépen egyszer elmondod mi a programod azon túl mit fogsz aznap megcsinálni s őt mire kéred haladjatok is.
Teszi oké, nem teszi elkezded mérni megfelelő e ez neked amit nyújtani tud vagy keresel olyant aki kompatibilisebb veled.
Az nem működik örökké mindennap ugyanazt a lemezt fújja valaki, de közben maga megcsinálja s igazából nincs értéke a szavának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!