Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak olyan sokan továbbra is _gyermeket_ a párkapcsolatokban, ha (szinte) borítékolható, hogy minden második párkapcsolat 5-12 éven belül tönkre fog menni? (Vagy ellaposodik, "elúnják" egymást - majd húzzák elő az újabb "nyulat" a kalapból.)
Miért ne akarhatnának?És akkor mi van, ha mondjuk 15 év múlva elválnak?Semmi.Attól még lehet szeretni a gyereket és szépen nevelni.Az sem jobb ám, ha együtt maradnak, közben meg állandóan csak az őrjöngés megy otthon.
Azzal meg ne gyere, hogy senki ne vállaljon gyereket, mert akkor kipusztulna az emberiség.
Én nem értek azzal egyet, hogy csak akkor szabad gyereket vállalni, ha halálig együtt maradnak a szülők.
Ötöshöz:
Itt a neten minden férfinak húsz, meg huszonöt centiméteres pipilője van, rogyásig vannak pénzzel, jobbnál-jobb vállalkozásokat üzemeltetnek, egetrengető startup ötlettárral rendekleznek, és a legjobb szeretők az ágyban...
Nekem ebből a sok kamugyárosból (vagy minimum hazugság-gyanús) egyénből egyre jobban elegem van.
Nem tudhattam - ahogy most sem igazán tudhatom -, hogy igaz-e, amit ("egy a sokból" alapon) te állítottál. Ha igaz, vedd semmisnek, amit írtam.
(Privátot mégis miért akarnának egyesek neked küldeni?)
Indkolatlanul vagy agresszív tizenegyes.
"Az sem jobb ám, ha együtt maradnak, közben meg állandóan csak az őrjöngés megy otthon."
Éppen ezért(!) kérdeztem ezt, csak nem olvastad el, átfutottál rajta:
"Ezzel arra akarsz utalni, hogy még a gyermekáldás előtt - egyáltalán - nem gondolkodnak el azon, hogy az ő esetükben "nem biztos", hogy a megfelelő páros jött össze, így nem kellene gyermek(ek)et vállalniuk?"
És rögtön ezután ott van még ez is:
"Vagy inkább arra célzol, hogy akárkikből(!) lehet megfelelő pár, de annyira mindenki én-központú és akár egyenesen önző, hogy nem is gondolkoznak (már a párkapcsolaton belül!) csapat-játékosként? Úgymond nem az "egység" létrezhozása és megtartása(!) a céljuk a kedvesükkel?"
Egyesek a társadalmi elvárásoknak is meg akarnak felelni, ez is közrejátszhat.
"Sajnos, én ellenkező példát látok inkább (apának könyörögni kell, hogy nézzen rá néha a gyerekre, lemondja utolsó pillanatban."
Hát én NEM ilyen apa lennék!!! Ezt olvasni is felért egy kisebb kínzással!
(Egyre jobban "szeretem" a mai életet/világot... Vajon mi jöhet még?...)
Ezzel az erővel azt is kérdezhetnéd, hogy "minek élünk, ha úgyis meghalunk?"
Nyilván egy házasságba/gyerekvállalásba sem úgy megy bele valaki, hogy vége lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!