Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak! Mennyi nettót "vártok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mennyi nettót "vártok el" egy nőtől, akivel tudtok együttélni? Közös kassza, nyaralások stb. szempontjából

Figyelt kérdés

2024. máj. 17. 13:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
93%

Semennyit nem várok el tőle, ez bizonyos nők szokása, hogy egy férfit vagyon alapján ítélnek meg.

Ha szeretek egy nőt, nem a pénzét nézem, hanem őt magàt.

Mindössze annyi elvárásom van, hogy legyen ambiciozus, és akarjon fejlődni, mert én is ilyen vagyok.

2024. máj. 17. 14:25
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

10-es dehogy lehettél volna te gold digger 🤣🤣🤣

Mielőtt azzal jönnél ilyen típus vagyok, csak szólok családi okok miatt 18 éves korom óta magamat tartom el, önerőből vettem lakást és kocsit magamnak, nem toltak alám semmit!

A párommal volt olyan időszak mikor nekem ment jobban, volt olyan időszak mikor neki! Nem is volt kérdés soha ha nyaralni, vagy wellnesselni akartunk menni hol én, hol ő lepett meg vele, mert ha valakit szeretünk megakarjuk vele osztani amink van! Nem önzősködünk egymással, kiegészítjük egymást, mindketten dolgozunk!

Ha valaki annyira jól keres, hogy megteheti, hogy eltartsa a párját abban sem látok semmi kivetnivalót, természetesen csak akkor ha nem élősködésről van szó és felvágásról, hanem a másik is kiveszi a részét, a háztartásban pl, és mindenben amiben tudja támogatja a másikat. Van nem egy férfi aki szereti ha a párja, a háztartást vezeti, finom étellel várja haza, mindíg illatos tiszták a ruhái, és ha gyerekek is vannak végképp nem egyszerű.

2024. máj. 17. 14:25
 13/20 anonim ***** válasza:
86%

Én inkább felső határt tudnék mondani. Ha lehet, ne keressen többet, mint én.

F

2024. máj. 17. 14:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Amennyiből egyedül is meg tudna élni. Még ha csak nagyon szűkösen is.
2024. máj. 17. 14:35
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Túl őszinte volt a válaszom, azért töröltetted? Attól még kidobja a "megválaszoltjaid" között.

Mondjuk pont lexarom, de minek kérdezel, ha a nem tetsző válaszokat ignorálod?

2024. máj. 17. 14:38
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
10-es, aki felezget minden centet, az is ugyanúgy k.va, csak épp pénzt nem kap érte, meg semmi mást. Játszhatod az agyad, de annyira frusztrált vagy, hogy ordít, és 10 mondat túl hosszú neked, hogy elolvasd. Jobbulást neked!
2024. máj. 17. 16:15
 17/20 anonim ***** válasza:

11-esnek jár a like.

Nincs elvárás, ráadásul én nagyon nagy probléma és nagyon nagy hiba után fogadtam vissza, közben munkanélküli is lett, aztán azóta részmunkaidővel az én szerény pénzem felét hozza. A rezsibe kicsit kevesebbel száll be és úgyszólván engedmény tőlem, a közös utazásokat egyenes arányossággal álljuk így is.

35/F

2024. máj. 17. 22:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Aki “otthon ul a gyerekkel” az is kap erte penzt, nem? Akkor az miert van eltartva? Legalabbis mifelenk az emberek dolgoznak, mielott gyerekgyartasba kezdenek. Augusztustol en is itthon ulo anyuka leszek, de eveken at dolgoztam elotte, szoval nem a ferjem fog eltartani engem es a kislanyunkat.

Baratnom igy, hogy cseden van, sokkal tobbet kap mint a ket muszakban dolgozo ferje, raadasul a gyede is kicsivel tobb lesz. Akkor naluk o tartja el a ferjet?

2024. máj. 18. 09:46
 19/20 anonim ***** válasza:
0%
18-as te nagyon fordítva ülsz a bilin! Nem mindenki alkalmazottként dolgozott képzeld el! Aki katás vállalkozó volt előtte szerinted mennyi pénzt fog kapni ha otthon csücsül? Épphogy annyit amit a gyerekre fog költeni!
2024. máj. 18. 09:59
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
Soha ne forintosítsd a párodat!
2024. máj. 18. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!