Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közrejátszhat az a kapcsolatban,hogy gyűlölök ebben a házban élni a párommal,ahova költöztem? Soha nem érzem magam jól,mindig morcos vagyok, és egyre azon töröm a fejem,hogyan szabadulhatnék ettől a háztól. Lehetnek tényleg emiatt a veszekedések?
"Ezek szerint,az ő szemszögéből de..mert többet lóg az ő házukban,mint lent itt velem a saját "otthonunkban". "
Nálunk is ez volt...majd vettünk házat egy másik faluban. Uuuugyanúgy az anyjáéknál tanyázott minden nap.
Munka után egyből oda ment. Akár férjem és gyerekem is lehetett volna mellette a "közös otthonunkban", észre se vette volna, annyit tartózkodott "otthon".
Ne pazarold rá az idődet.
Legközelebb meg ne költözz a pasihoz/pasi közelébe. Ott lakj, ahol te jól érzed magad.
"Ennek ellenére a szülőfalu mindig visszahúz,és azt mondta,hogy ha nem tudok ott élni,akkor inkább keresek olyat, akivel ezt megtehetem"
De most ha te a szülőfalvadban akarsz lakni, miért baj, hogy ö is? Ha a te falvadba költöznétek, ő utálna ott lakni, nem?
Keressetek a saját falvatokból párt, ha ez ennyire fontos nektek.
"Amióta összeköltöztünk,alig telik el nap,hogy ne jegyezném meg,hogy gyűlölök itt." - Neked rossz, de mit gondolsz, hogy esik ez neki?
"ha nem tudok ott élni,akkor inkább keresek olyat, akivel ezt megtehetem." - Tégy úgy.
Egy pillanatig sem marasztal senki.
Minek szenvednél ott tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!