Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közrejátszhat az a kapcsolatban,hogy gyűlölök ebben a házban élni a párommal,ahova költöztem? Soha nem érzem magam jól,mindig morcos vagyok, és egyre azon töröm a fejem,hogyan szabadulhatnék ettől a háztól. Lehetnek tényleg emiatt a veszekedések?
más használt házát megvenni.
Újépítésűt szeretne, úgy, hogy amúgy csóringer? Ez csak duma. Ki kell festeni és máris saját, nem használt. De nyilván nem fogja eladni, elköltözni anyuék mellől. Te nem vagy olyan fontos mint ők.
Ha amúgy is anyukáéknál lóg, akkor szerintem nincs mire várnod.
Ja hogy hiszti. Magyarul lesöpri a porondról az érzéseit. Hogy ne kelljen magáról az igazat bevallani.
Ez halott ügy szerintem.
6-osra:
Ez csak a publikumszédítés. Tudod, hogy egy vagyon lenne az új ház. Neki meg egy buznyákja sincs rá. Ezt eladni nem akarja. Tehát esze ágában sincs sehova menni, költözni, építeni. Csak egy valamikori távoli jövővel áltat,hogy ne pakolj ma össze és hagyd ott, mert ő nem fog váltani. És ezt te is tudod.
Egy fillért ne tegyél semmibe amihez neki köze van!
"azt mondta,hogy ha nem tudok ott élni,akkor inkább keresek olyat, akivel ezt megtehetem."
Hallgass rá, keress mást! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!