Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni hogy valóban miattad van veled a párod?
Figyelt kérdés
Kicsit kihűlt a több éves kapcsolatunk.
Viszont neki kényelmesebb élete lett mellettem, amihez családom segített minket.
Több dolgot meg engedhet magának, több szép helyre eljutott így stb..
Viszont felvetodott hogy lehet jobb lenne külön ha nem tudjuk megoldani a gondjaink. Egyelőre próbálkozunk..
De nem tudom milyen jelei vannak felém,hogy esetleg a kényelem és a jobb élet miatt nem akar szakitani?
Megcsalás egyikünk részéről sincs
2024. máj. 10. 11:39
11/14 anonim válasza:
Há mondjuk az szomorú hogy semmit nem kaptál szülinapodra. Legalább egy aprosagot..
12/14 anonim válasza:
Bocs, de ezek alapján ő már egyáltalán nem szeret. Te se véletlenül tetted fel ezt a kérdést.
13/14 A kérdező kommentje:
Kaptam 2 puszit.
2024. máj. 10. 22:55
14/14 anonim válasza:
"Viszont felvetodott hogy lehet jobb lenne külön ha nem tudjuk megoldani a gondjaink. Egyelőre próbálkozunk.."
Milyen jellegű gondjaitok vannak? Mind a ketten meg akarjátok oldani őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!