Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem szerint sokat lógok a telefonon. Valóban így lenne? Részletek lentebb
Ledolgozom a napi 8 óra muszakomat.
Hazavezetek félórát kb. (addig nézni/hallgatni szoktam egy South parkot az autóban). Otthon napi beszámoló. Milyen napunk volt ,stb. Teszunk,veszunk, este tusolás,film. Kozbe elvétve ránézek a telefonomra. Porgetek 1-2 pokemon stoppot. Es ez zavarja,hogy pl nem nezunk vegig egy filmet ugy,hogy ne nyulnek a telefonhoz. Mert a film kb unalmas akkor szamomra ez termeszetes. Mas parkapcsolatban is van hasonló problema?
Anno èn is sorozat függő voltam, de eszembe nem jutott volna filmet nèzni vezetès közben, pedig van dvd lejátszó a kocsiban.
Hallgass zenèt jóember😅
Valószínűleg valami más is hiányzik a párodnak, ès ezèrt morcos a telefon miatt. Kèrdezz rá hogy miben szeretnè ha változtatnátok, mi hiányzik neki.
rakerdeztem.
valasz_ csinaljak valami mast. Olvassak, keressek mas elfoglaltsagot.
De ha engem egyszer ez kapcsol ki egy hosszabb nehez nap utan?
amikor a szamitogepen jatszottam akkor az volt a gond,hogy sokat jatszok.
(napi 3-4 orat)
Most,hogy a telefonon logok,az a baj.
Kerdezem en,valami mindig baj amit en akarok csinalni es eppen erdekel?
Miert kellene nekem is azokat a hobbikat csinalnom mint neki,pl olvasas.
szeretek olvasni,de most epp mas erdekel.
Azert mert pokemongo meg south park?
Lehetek felnott gyerek is akar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!