Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Feleségem szerint sokat lógok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem szerint sokat lógok a telefonon. Valóban így lenne? Részletek lentebb

Figyelt kérdés

Ledolgozom a napi 8 óra muszakomat.

Hazavezetek félórát kb. (addig nézni/hallgatni szoktam egy South parkot az autóban). Otthon napi beszámoló. Milyen napunk volt ,stb. Teszunk,veszunk, este tusolás,film. Kozbe elvétve ránézek a telefonomra. Porgetek 1-2 pokemon stoppot. Es ez zavarja,hogy pl nem nezunk vegig egy filmet ugy,hogy ne nyulnek a telefonhoz. Mert a film kb unalmas akkor szamomra ez termeszetes. Mas parkapcsolatban is van hasonló problema?

2023. okt. 10. 12:50
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
89%

Hát ha ketten leültök filmezni és te akkor is a mobilodat nomkodod... akkor ja, lényegében az amúgy sem túl minőségi együtt töltött időt offolod ki a telefonoddal.

Ha unalmas a film, keressetek valami olyasmit, ami nem az.

És lássuk be, a mobilos játékok meg a social media görgetése nem minősül... hát.. kb semminek. Pótcselekvés, semmi több. Viszont durva függőséget okoz. Amire a napi 3-4 óra gamelés után elég valószínű, hogy hajlamod van.

2023. okt. 10. 13:47
 12/35 anonim ***** válasza:

AZért mert számára felesleges hobbi bármi ami számitógépezéssel vagy telefonon kell végezni. :3 Nekem szerencsém van pont annyira szereti pc-jét, mint én a saját gépemet és nem érezzük, hogy ez jajj ez fúj ...

számára hasznosabb hobbi az olvasás, írás és egyéb modern cuccok nélkül elkövetett tevékenység

2023. okt. 10. 13:48
 13/35 A kérdező kommentje:

En ilyen szemelyiseg vagyok. De nemcsak ilyen téren. Kaják is. Pl ha valami megtetszik,akkor tudom enni akar egy hétig is. Olasz tészták..IMÁDOM!

jatekokkal is hasonlo van, szeretek elmerulni bennuk. Ez kapcsol ki. Csinalhatunk kozos programot is egyutt,de kell a kulon program is. En ezt az idot igy szeretem eltolteni. Illetve hát szeretném...

Hiszone forditott esetben en nem mondom meg neki,hogy mikor mivel toltse a szabadidejet.

2023. okt. 10. 13:51
 14/35 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, az a baja, hogy nem egy 10 évessel akart összejönni. Csak egy tipp.
2023. okt. 10. 13:56
 15/35 A kérdező kommentje:
Hm...szoval az ember a szabadidejebe ne csinalja azt ami oromet okoz neki es kikapcsolja. Csak azert mert az a masiknak nem uti meg a mércét. Akkor ird a karodra szep nagy betukkel,hogy Adidas,hogy legalabb márkás papucs legyél.
2023. okt. 10. 14:01
 16/35 anonim ***** válasza:
Igen. Én is ezt mondtam kb csak nem írtam ki, mint a 14-es, hogy neki ezek a hobbik gyerekesek és szeretné ha felnőtt módjára keresnél magadnak elfoglaltságot amire büszke lehet és ne azt kell látnia, hogy kockulsz, mint egy kölyök
2023. okt. 10. 14:03
 17/35 anonim ***** válasza:
Mert gáz, hogy nem vagy képes éretten viselkedni mi a fenének nyomkodod azt a szart mikor sokkal minőségibb hobbit is találhatsz magadnak ő neki nem egy gamer kell hanem egy érett felnött
2023. okt. 10. 14:05
 18/35 A kérdező kommentje:
Azert szogezzuk le,hogyha problema van, panasza van,vagy meg kell oldani valamit. Akkor hatarozott szoktam lenni. Melot is tisztessegesen letolom,nem vagyok lógós. Kertet is en tartom rendbe. Hazkoruli takaritasba is besegitek. Bevasarlas kozos program szokott lenni. Egyedul a fozesbe nem jeleskedem tulzottan. Mindemellett a fent emlitett modon szeretek kikapcsolni ha epp nem egyutt csinalunk valamit. Kivetel a filmezes,mert ha unalmas eloveszem a telom,mert nekem eleg ha csak hallgatom.
2023. okt. 10. 14:08
 19/35 anonim ***** válasza:
71%

#15! Nem. Természetesen mindenki olyan hobbit űz, amilyet akar. Ha viszont valaki minden szabadidejében mesét néz, akkor ne várja, hogy élete párja úgy tekintsen rá, mint egy érett férfira. Egy óvodással senkinek nincs kedve szexelni.

2023. okt. 10. 14:21
 20/35 anonim ***** válasza:
91%

"Csinalhatunk kozos programot is egyutt,de kell a kulon program is."

Ez teljesen jogos gondolat.

A probléma csak azzal van, hogy ahogy le is írtad: te a közös programban is nekiállsz inkább külön lenni.

Azaz nincs meg az, hogy van közös program és van a magán, mert a magán mindent felülír.

A párod problémája nem az, hogy mit cisnálsz a saját idődben, hanem az, hogy nincs elég közös időtök. Ha lenne, le se szarná mit cisnálsz a többiben.

2023. okt. 10. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!