Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól vagyok turelmetlen ? Feleségem megkért hogy uljek le mellé beszélgetni. Én leültem, O telefonon kezdett beszélgetni. Most 32 perce ülök, várok mikor kerülök sorra.
Én a helyedben felálltam volna és továbblépek amikor meghallom kivel beszél. Lakásom belül maradsz, gondolom. Ha igen, elér akkor ha befejezi.
Ha barátnővel cseveg a helyedben mérges lennék, nyugodtan mondhatta volna Neki,hogy visszahívja ha nem fontos most azonnal a mondandója.
40 percet vártam, majd lementem a kis saját szobámba csinálni a saját hobbymat. Lejött rá 5 percre és azt mondta hogy nem szóltam neki, hogy most készen állok a beszélgetésre.
Végülis igaz, én vagyok a hibás mert beszélgetni hívott azt amikor odamentem nem mondtam hogy fel vagyok készülve a beszélgetésre.
Igazából azt se tudom hogy ha beleszólok a beszélgetésbe hogy beszedkesz állapotban vagyok akkor mit rontok el azzal hogy megzavarom.
Ezt kov alkalommal kipróbálom.
😂
...Beszédkész állapotban vagyok...😂
...Nem is értem miért mondják ránk, nőkre, hogy nem vagyunk egy egyszerű lelkek 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!