Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Át kellene ezt beszélni ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Át kellene ezt beszélni ha ilyet tenne párod?

Figyelt kérdés

Hogy újabban késne a munkából reggelente. 5perc séta csupán, mégis autóval megy, fél8ra kell bent lennie.

Ha nagyon akarna tudna előbb is le feküdni mint éjfél.

2024. máj. 9. 07:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%

Akkor se tud rajta változtatni, hogy ne késsen el. Azt tudja eldönteni, hogy akar-e egy ilyen megbízhatatlan, felelőtlen társat. Vagy elfogadja, hogy ő ilyen, mindennel, ami ezzel jár, vagy lépjen le. De mindennapi panaszkodás meg veszekedés emiatt? Felesleges.

Viszont: ha csak mostanában kezdett el ez előfordulni, akkor lehet, hogy a munkahelyén van valami komoly gond. Kvázi alig bír bemenni. Ennek a jele lehet az örökös késés. Erről érdemes beszélni, támogatni, bíztatni, hogy keressen jobbat, esetleg segíteni is ebben.

2024. máj. 9. 10:42
 12/15 anonim ***** válasza:
38%
Nincs mit ezen átbeszélni de gyereket inkább ne vállalj ilyen emberrel.
2024. máj. 9. 13:01
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
#12 nem mindenki akar gyereket vallalni,rohadt unalmasak az ilyen kommentek
2024. máj. 9. 15:44
 14/15 anonim ***** válasza:
69%

Azt írod újabban késik…szóval nem az a notórius késő. Erősen kétlem, hogy a legekvési idővel van itt gond, szóval ha meg akarod beszélni vele, akkor ne ezzel kezd, hogy miért nem fekszel le korábban. Inkább őszínte érdeklődéssel kérdezz rá, hogy mi a gond, hogy mostanság ilyen nehezen indul el.

Én inkább munkahelyi problémákra gondolok, vagy egyszerűen csak utál már bemenni.

2024. máj. 9. 16:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Nem érdekel, nem az én dolgom - és bocs, hetes, de ha a páromat emiatt kirúgják, én el nem tartom.

Ha azért rúgják ki, mert a leépítés van vagy megsérült, oké, de csak azért, mert LUSTA és bszik időben felkelni, nem az én bajom.

Exem is ilyen volt, ő soha sehová nem tudott időben elindulni, mert elbxta az időt mindennel. De olyanokkal, hogy az félelmetes, én nőként már 15 perce készen voltam, amikor ő még boxerben keringett a lakásban.

És ugyanakkor keltünk.

Nem érdekelt, én elindultam, és ha ő lekési a vonatot pl szrok rá. Az ő baja - nem is élt meg hosszú időt a kapcsolat, mert ilyen szinten trehányság egy felnőttnél az szánalmas.

2024. máj. 17. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!