Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Át kellene ezt beszélni ha ilyet tenne párod?
Hogy újabban késne a munkából reggelente. 5perc séta csupán, mégis autóval megy, fél8ra kell bent lennie.
Ha nagyon akarna tudna előbb is le feküdni mint éjfél.

Akkor se tud rajta változtatni, hogy ne késsen el. Azt tudja eldönteni, hogy akar-e egy ilyen megbízhatatlan, felelőtlen társat. Vagy elfogadja, hogy ő ilyen, mindennel, ami ezzel jár, vagy lépjen le. De mindennapi panaszkodás meg veszekedés emiatt? Felesleges.
Viszont: ha csak mostanában kezdett el ez előfordulni, akkor lehet, hogy a munkahelyén van valami komoly gond. Kvázi alig bír bemenni. Ennek a jele lehet az örökös késés. Erről érdemes beszélni, támogatni, bíztatni, hogy keressen jobbat, esetleg segíteni is ebben.

Azt írod újabban késik…szóval nem az a notórius késő. Erősen kétlem, hogy a legekvési idővel van itt gond, szóval ha meg akarod beszélni vele, akkor ne ezzel kezd, hogy miért nem fekszel le korábban. Inkább őszínte érdeklődéssel kérdezz rá, hogy mi a gond, hogy mostanság ilyen nehezen indul el.
Én inkább munkahelyi problémákra gondolok, vagy egyszerűen csak utál már bemenni.

Nem érdekel, nem az én dolgom - és bocs, hetes, de ha a páromat emiatt kirúgják, én el nem tartom.
Ha azért rúgják ki, mert a leépítés van vagy megsérült, oké, de csak azért, mert LUSTA és bszik időben felkelni, nem az én bajom.
Exem is ilyen volt, ő soha sehová nem tudott időben elindulni, mert elbxta az időt mindennel. De olyanokkal, hogy az félelmetes, én nőként már 15 perce készen voltam, amikor ő még boxerben keringett a lakásban.
És ugyanakkor keltünk.
Nem érdekelt, én elindultam, és ha ő lekési a vonatot pl szrok rá. Az ő baja - nem is élt meg hosszú időt a kapcsolat, mert ilyen szinten trehányság egy felnőttnél az szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!