Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki akadnál? Rosszul érintene? Esetleg szóvá tennéd?
Figyelt kérdés
Ha karácsonyra te vettél volna a parodnak ajándékot, ő pedig semmit nem adott volna neked
Egyáltalán semmit
2024. jan. 5. 19:35
1/12 anonim válasza:
Ezt az elején tisztázni kell hogy ajándékoztok vagy sem.
N 31
3/12 anonim válasza:
Nekem nem kell igazából nagy ajándék, de ha már valakivel adunk "egymásnak" bár ez esetben nem, akkor jól esne, ha valami apróságot kapnék, de nagy kiakadást én nem csinálnék, persze picit bántana.
4/12 anonim válasza:
Nem de bármikor leléphetnék szó nélkül.
5/12 anonim válasza:
Szerintem azt érintené rosszul aki nem adott semmit. Neki kell elém állnia üres kézzel.
6/12 anonim válasza:
Nem akadnék ki, mert előre nem lett tisztázva, hogy ajándékozunk vagy se.
7/12 anonim válasza:
Ha nem volt megbeszélve hogy nincs ajándékozás,akkor ez egy kicsit figyelmetlen dolog. Szóval tisztázni kell mindig előre hogy akartok-e ajándékozni vagy sem.
Amúgy persze ha nem mondta nekem hogy ne ajándékozzunk, én meg kedveskedek neki valamivel akkor lehet rosszul esne egy kicsit. De jobban szeretek adni mint kapni, úgyhogy annyira nem.
8/12 Hans Pötterman válasza:
Ezért célszerű tisztázni hogy ajándékozunk e.
9/12 anonim válasza:
Igen. Mit kell ezen tisztázni? Az alap, hogy meglepjūk a parunkat karácsonykor. Ezeket a smucig, semmibe vevő pasikat hol szerintem össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!