Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki akadnál? Rosszul érintene?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki akadnál? Rosszul érintene? Esetleg szóvá tennéd?

Figyelt kérdés

Ha karácsonyra te vettél volna a parodnak ajándékot, ő pedig semmit nem adott volna neked

Egyáltalán semmit

2024. jan. 5. 19:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Ezt az elején tisztázni kell hogy ajándékoztok vagy sem.

N 31

2024. jan. 5. 19:36
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, igen, igen, mindháromra.
2024. jan. 5. 19:37
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem kell igazából nagy ajándék, de ha már valakivel adunk "egymásnak" bár ez esetben nem, akkor jól esne, ha valami apróságot kapnék, de nagy kiakadást én nem csinálnék, persze picit bántana.
2024. jan. 5. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem de bármikor leléphetnék szó nélkül.
2024. jan. 5. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem azt érintené rosszul aki nem adott semmit. Neki kell elém állnia üres kézzel.
2024. jan. 5. 19:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akadnék ki, mert előre nem lett tisztázva, hogy ajándékozunk vagy se.
2024. jan. 5. 19:56
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem volt megbeszélve hogy nincs ajándékozás,akkor ez egy kicsit figyelmetlen dolog. Szóval tisztázni kell mindig előre hogy akartok-e ajándékozni vagy sem.

Amúgy persze ha nem mondta nekem hogy ne ajándékozzunk, én meg kedveskedek neki valamivel akkor lehet rosszul esne egy kicsit. De jobban szeretek adni mint kapni, úgyhogy annyira nem.

2024. jan. 5. 20:01
 8/12 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Ezért célszerű tisztázni hogy ajándékozunk e.
2024. jan. 5. 20:26
 9/12 anonim ***** válasza:
49%
Igen. Mit kell ezen tisztázni? Az alap, hogy meglepjūk a parunkat karácsonykor. Ezeket a smucig, semmibe vevő pasikat hol szerintem össze?
2024. jan. 5. 20:46
 10/12 anonim ***** válasza:
49%
... Hol szeditek össze....
2024. jan. 5. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!