Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hetero férfiak! Hogy érintene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero férfiak! Hogy érintene ez titeket?

Figyelt kérdés

Ha egy lány megtetszene nektek, mert külsőre is bejön meg a személyisége is, és udvarolnátok neki meg amúgy összejönnétek vele, de kiderülne, hogy leszbikus az illető, akkor tudnátok a barátja maradni vagy kizárt? Felesleges szenvedésnek tartanátok vagy nem zavarna a kudarc?

Miután megtudtátok, hogy leszbi, utána is vonzódnátok hozzá, mert a külseje (nagyon) szép, akkor is ha barát, vagy az a tény, hogy a nőket szereti, eltünteti a vonzalmat?

Inkább nőként tekintenétek rá vagy olyan lenne mint egy másik férfi?

2021. márc. 24. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
attól függ milyen barát, attól még tudnék barátja maradni, bár aki barát szinten van azzal nem jönnék össze, párkapcsolatot könnyebb találni, mint barátokat
2021. márc. 24. 20:52
 2/10 anonim ***** válasza:
Nyilván csalódott lennék, de tudok uralkodni magamon, szóval ha őneki sincs ellenére, akkor benne lennék a sima barátságban.
2021. márc. 24. 20:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Ahogy magamat ismerem, kizárt.
2021. márc. 24. 20:59
 4/10 anonim válasza:
100%
Persze. Sőt! Én kifejezetten örültem volna régebben egy ilyennek, mivel szerettem volna egy lány barátot.
2021. márc. 24. 21:02
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
Az egyik volt barátnőm biszex volt csak nem mondta el soha, aztán láttam csókolozni egy másik csajjal, engem csak jobban felizgatott a dolog (oda is ugrottam smárolni mind kettővel), ezt leszámítva hamar szakítottunk :D de barát nem tudnék lenni semmiképpen, akkor sem ha leszbi lett volna.
2021. márc. 24. 21:08
 6/10 anonim válasza:
100%
Ha normálisan el lehet vele beszélgetni, simán.
2021. márc. 24. 21:33
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálnék túllépni rajta. Lehetnénk barátok, nőként tekintenék rá. Ha férfias a személyisége akkor inkább férfi jellegű haverként.
2021. márc. 24. 22:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Volt egy ilyen barátnőm, nagyon szép és sportos lány volt, hetekig "udvaroltam" neki, szinte napi rendszerességgel találkoztunk, csináltunk programokat, jártunk futni, bringázni, le a Balatonra, strandra, de valahogy nem jutott előre a dolog, vagyis nem jutottunk el a szexig. Egyszer aludt nálam, de akkor azt mondta, hogy épp megjött neki. Éreztem hogy valami nem stimmel nála, de akkor nem esett le a tantusz. Aztán egyre ritkábban találkoztunk, végül megszakadt a kapcsolat, majd láttam fb-n, hogy félreérthetetlen kapcsolatban van egy csajjal. Meg kell mondjam, rosszul érintett a dolog, de azóta túlléptem rajta...
2021. márc. 24. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
ha hagyja hogy udvaroljak akkor az rosszul esne
2021. márc. 25. 09:10
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Amelyik nő nőiesen néz ki és viselkedik az szerintem biszex , számomra csak a fiús nőről tudom elképzelni hogy egyáltalán nem szereti a férfiakat, de akk minek a mű broki ami maga a férfiasságot szentesíti meg egy élvezeti tárgyban ?
2021. márc. 25. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!