Hogy érintene benneteket, ha betiltanának az alkoholt?
Figyelt kérdés
Nemet és kort írjatok légyszíves.
Mit tennétek ha betiltanák Magyarországon az alkoholt?
Mit tennétek, ha az alkohol megszűnne létezni a földön holnaptól? (fiktív kérdés)
2021. febr. 7. 18:58
1/26 anonim válasza:
Nekem mindegy volna mert nem szoktam sohasem inni vagy nagy ritkán évente 1-szer
3/26 anonim válasza:
Orulnek neki, mivel az alkohol illegalis arusitasabol rengeteg penzre tennek szert. Ezen kivul nem erintene, mert nem fogyasztok alkoholt.
4/26 anonim válasza:
Nem iszom. A Cherry Queen hiányozna.
28N
5/26 anonim válasza:
Amerikában már próbálták betiltani.Azt kb.lehetetlen.
Eltűnni meg nem tudna.Mert amíg vannak,gyümölcsök,gabona,krumpli.stb.
addig van alkohol is.Ha meg a növények eltűnnének,akkor nekünk is végünk lenne.
6/26 anonim válasza:
Pacsi. 😅 Dettó nálam is. Én még a Mon Cherry-t is szeretem.
30N
7/26 anonim válasza:
Hát... Nem örülnék neki.
Nem egy ördögtől való dolog, amíg tud mértéket tartani az ember. Jól esik hétvégente egy-két pohár bort megiszogatni főzés, vagy olvasás, tanulás közben.
20/L
8/26 A kérdező kommentje:
Számomra a "jótékony" hatása nincs összhangban azzal a pusztítással, amit az alkoholizmus okoz. Sajnos a betiltása nem működik, de a reklámozását és népszerűsítését teljesen be kellene tiltani, ahogy a dohányárunál tették. Jó magyar bor, pálinka hírnév ide vagy oda, utóbbit sem azért issza az emberek nagyon nagy többsége mert olyan jó lenne, hanem hogy üssön. A cigit sem azért szívja mert hó de jó az illata, hanem mert nikotinfüggők.
2021. febr. 7. 19:21
9/26 GretaThunberg válasza:
Erőszakos zavargások törnének ki országszerte. A politikusok luxusvilláiba betörne a csőcselék, és a hajuknál fogva vonszolnák ki őket az utcára, hogy ott felakasszák. Én ott lennék a tömegben sörrel a kezemben és ujjonganék. Végre! Hogy másnap mi lesz azt inkább nem szeretném tudni.
10/26 A kérdező kommentje:
#9 Ha lennének ilyenek, márpedig szerintem is lenne, az csak az alkoholprobléma súlyosságát jelezné. Magyarország pedig eléggé elől lenne ebben...
2021. febr. 7. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!