Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy érintene benneteket, ha...

Hogy érintene benneteket, ha betiltanának az alkoholt?

Figyelt kérdés

Nemet és kort írjatok légyszíves.

Mit tennétek ha betiltanák Magyarországon az alkoholt?

Mit tennétek, ha az alkohol megszűnne létezni a földön holnaptól? (fiktív kérdés)

2021. febr. 7. 18:58
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy volna mert nem szoktam sohasem inni vagy nagy ritkán évente 1-szer
2021. febr. 7. 18:59
 2/26 anonim ***** válasza:
65%
Rákapnék a fűre.
2021. febr. 7. 19:00
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Orulnek neki, mivel az alkohol illegalis arusitasabol rengeteg penzre tennek szert. Ezen kivul nem erintene, mert nem fogyasztok alkoholt.
2021. febr. 7. 19:02
 4/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem iszom. A Cherry Queen hiányozna.

28N

2021. febr. 7. 19:02
 5/26 anonim ***** válasza:
85%

Amerikában már próbálták betiltani.Azt kb.lehetetlen.

Eltűnni meg nem tudna.Mert amíg vannak,gyümölcsök,gabona,krumpli.stb.

addig van alkohol is.Ha meg a növények eltűnnének,akkor nekünk is végünk lenne.

2021. febr. 7. 19:03
 6/26 anonim ***** válasza:
80%

Pacsi. 😅 Dettó nálam is. Én még a Mon Cherry-t is szeretem.

30N

2021. febr. 7. 19:04
 7/26 anonim válasza:
96%

Hát... Nem örülnék neki.

Nem egy ördögtől való dolog, amíg tud mértéket tartani az ember. Jól esik hétvégente egy-két pohár bort megiszogatni főzés, vagy olvasás, tanulás közben.

20/L

2021. febr. 7. 19:16
 8/26 A kérdező kommentje:
Számomra a "jótékony" hatása nincs összhangban azzal a pusztítással, amit az alkoholizmus okoz. Sajnos a betiltása nem működik, de a reklámozását és népszerűsítését teljesen be kellene tiltani, ahogy a dohányárunál tették. Jó magyar bor, pálinka hírnév ide vagy oda, utóbbit sem azért issza az emberek nagyon nagy többsége mert olyan jó lenne, hanem hogy üssön. A cigit sem azért szívja mert hó de jó az illata, hanem mert nikotinfüggők.
2021. febr. 7. 19:21
 9/26 GretaThunberg ***** válasza:
63%
Erőszakos zavargások törnének ki országszerte. A politikusok luxusvilláiba betörne a csőcselék, és a hajuknál fogva vonszolnák ki őket az utcára, hogy ott felakasszák. Én ott lennék a tömegben sörrel a kezemben és ujjonganék. Végre! Hogy másnap mi lesz azt inkább nem szeretném tudni.
2021. febr. 7. 19:21
 10/26 A kérdező kommentje:
#9 Ha lennének ilyenek, márpedig szerintem is lenne, az csak az alkoholprobléma súlyosságát jelezné. Magyarország pedig eléggé elől lenne ebben...
2021. febr. 7. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!