Hogy érintene benneteket, ha betiltanának az alkoholt?
Nemet és kort írjatok légyszíves.
Mit tennétek ha betiltanák Magyarországon az alkoholt?
Mit tennétek, ha az alkohol megszűnne létezni a földön holnaptól? (fiktív kérdés)
#10 alkoholizmusban kifejezetten a világ élmezőnyébe tartozunk.
#11 milyen alapon vennéd el a netet, piát?
Az én életemet közvetlenül nem érintené illetve nem változtatná meg semmiben mivel nem fogyasztok alkoholt. Anyám életét nagymértékben javítaná mivel kisgyerekkorom óta alkohol függőségben él, így momentán én örülnék neki ha ez megtörténne, mivel külső kényszerből ugyan de végre egészségesebb életet élne. Közvetve sokkal jobbá válna az én életem is ha ez megtörténne mivel nem kellene nap-nap után szembesülnöm anyám önpusztító életmódjával és látnom hogy testileg-szellemileg egyre jobban leépül a rendszeres alkoholfogyasztás miatt.
36/F
Nem venném el a netet, az internetadóra céloztam.
A piát meg azon az alapon, hogy az emberek többsége ostoba. Rengeteg a függő, rengeteg, aki veri a gyerekeit, a párját a pia miatt. Embereket ölnek részegen vagy kézzel, vagy autóval, mert annyi eszük sincs. Az egészségük tönkremegy, és az is megy a közös pénzből.
14
A pénzért is embereket ölnek.Azt is be kéne tiltani.
Egyébként ettől nem kell félni. Én azokat sem értem, akik szerint a poltikusoknak "az a céljuk, hogy otthon maradjunk".
A világon minden az ellenkezőjére utal. Pont azt akarják, hogy bódítsuk magunkat, költsük a pénzünket, tátott szájjal üljünk a moziban, addig sem azt nézzük, amit összelopkodnak.
Nem iszom, de baromira örülnék neki. Minden hétvégén látom apámat, hogy issza a saját kis Malaga Valaga kaliberű cefréit. Ma láthattam egy hót részeg embert egy állomáson, akitől bármi kitelhet(ett9.
Kell ez a társadalomnak?
Egészségügyi okokból absztinens vagyok, így annyira nem érintene a dolog.
Kicsit örülnék neki, mert a társaságokban kevésbé lógnék ki az absztinenciám miatt. Persze, szesztilalom idején is lehet illegálisan piát szerezni, csak -talán- annyira nem néznének ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!